Igen bontatlan blokkal vettem, aztán egyből vittem a szervízbe, mert nem tetszett a hangja naprol napra hangosabbnak éreztem...
keméne igaza van, sok függ attól hogyan és milyen körülmények között használták az adott gépet.
Enyémmel versenyeztek, + kb 4-ik tulaj voltam 2009ben a 2 éves motornak
Ha tehetném ujat vennék
Tegnap hallottam egy olyat hogy 80 óránál cseréltek először olajat a motorban . Lehet akkor inkább a yamahákkal is ezért volt a probléma nem pedig típushiba miatt.
Alapvetően nem a motorokkal van baj, hanem akik rajtuk ülnek. Érdekes, hogy nekem is 07-es YZF250 van, és nagyjából 100 üzemóra alatt csak szelephézagot kellett állítani.
Tudom melyik az az yzf250. Most nem picit ijesztettél meg ezzel. Eddig azt hittem hogy 2006 után már hibátlan az összes yamaha. Erről ennyit . Meg ha már az ember hajtókart cserél akkor főtengelycsapágy+szimering+komplett tömítéskészlet is kell. Ennyi szar motort mint amennyit mostanában gyártanak. Yaminak ez a baja, Honda szelepgondok, Ktm-nél láncfeszítő állandóan, suzukinál 450 2008 az egész blokk kuka. Röhej az egész.
kbra tudjuk, mert nem volt rajta óra számláló, 80 körül lehetett
keméne igaza van, sok függ attól hogyan és milyen körülmények között használták az adott gépet.
Enyémmel versenyeztek, + kb 4-ik tulaj voltam 2009ben a 2 éves motornak
Ha tehetném ujat vennék
Ez a balance tengely csapágya, szerintem Koyo van benne+ az is kéne.
Anyagminőség C3-as
Majd viszek strandlabdát.
Hétvégére jó időt mondanak. Csak a nagy olvadásban be tudunk-e jutni a pályához.