Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mi miatt volt rossz hangja kb 80 óránál?
azt nehéz meg mondani
kbra tudjuk, mert nem volt rajta óra számláló, 80 körül lehetett
Persze ezt tudom. Csak Csipter és Gecsa azt írták hogy ezeknél előbb szétmegy a hajtókar mint ahogy kellene.
Figyó, MINDEN motor MINDEN évjáratára igaz az, hogy ha nem cserélik időben a hajtókart, szétrepül.
Mennyi óra volt benne mikor megbontottátok? Az összes évjáratra(2006-2009) igaz ez a hiba?
Van egy csapágyboltos emberem, most beszéltem vele, szerinte 100% hogy 1 nap alatt beszerzi.
Igen bontatlan blokkal vettem, aztán egyből vittem a szervízbe, mert nem tetszett a hangja naprol napra hangosabbnak éreztem...
keméne igaza van, sok függ attól hogyan és milyen körülmények között használták az adott gépet.
Enyémmel versenyeztek, + kb 4-ik tulaj voltam 2009ben a 2 éves motornak
Ha tehetném ujat vennék
Hát ez az...
Tegnap hallottam egy olyat hogy 80 óránál cseréltek először olajat a motorban . Lehet akkor inkább a yamahákkal is ezért volt a probléma nem pedig típushiba miatt.
Alapvetően nem a motorokkal van baj, hanem akik rajtuk ülnek. Érdekes, hogy nekem is 07-es YZF250 van, és nagyjából 100 üzemóra alatt csak szelephézagot kellett állítani.
A gyári hajtókar volt a motorodban mikor megvetted? Ha igen akkor mennyi óra volt benne mikor cseréltétek?
Tudom melyik az az yzf250. Most nem picit ijesztettél meg ezzel. Eddig azt hittem hogy 2006 után már hibátlan az összes yamaha. Erről ennyit . Meg ha már az ember hajtókart cserél akkor főtengelycsapágy+szimering+komplett tömítéskészlet is kell. Ennyi szar motort mint amennyit mostanában gyártanak. Yaminak ez a baja, Honda szelepgondok, Ktm-nél láncfeszítő állandóan, suzukinál 450 2008 az egész blokk kuka. Röhej az egész.
már hívtam de c3-as nincs nekik
Hát ez nem egy speciális feladat, hívd fel a Germalex Kft-t, halál biztos, h van nekik...
17x40x16.5
Ez a balance tengely csapágya, szerintem Koyo van benne+ az is kéne.
Anyagminőség C3-as
Kerítsek? Mondd a méreteket
Hihetetlen 1 kib@szott csapágyon múlik a motorozásom, már karácsony óta
Az nekem mindegy, csak menjünk.
Majd viszek strandlabdát.
Marha meleg lesz hétvégére!
Részemről is rendben! Lesz új ülésen is addigra.
Szeva, én megyek szombaton, vasárnap is, utóbbi sanyás edzés.
Remélhetőleg!
Üdv!
Hétvégére jó időt mondanak. Csak a nagy olvadásban be tudunk-e jutni a pályához.
A 125-ös-ben...! Meg a 98 99-es aluvázasokban! Az kicsit KO..!
Látom, volt pár CR-ed, és csalódtál bennük.