Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok,125.ös yz-be milyen gyapotot tegyek a kipufogóba?jó bele a sima sárga (az a paplanos) vagy az nem jó?
Hello! A motor szerintem 91-94közöti! Gyertya az B8EG ami kell a katalogus szerint! Na most rá jöttem mi a baj! A power kése el törT Most az fel lehet újitani és ha igen akkor menyibe kerül?
Ha nem akkor hol tudok ólcson egyet be szerezni?
A kipufogók verődtek be..
Azt ujra marták a fészket.
Mind az 5 szelepet, mert hogy nézne ki ha kipuf be van marva a szívo+nincs.
HA taláékozok a mesterrel akor elkérem a pontos címet, és telefonszámot.
pontosan mi volt a probléma ?

a titánium szelepek szét verték a szelepüléket és az új szelepek behelyezésekor nem tudtál hézagot állítani mivel totál felültek a szelepek ?

új szelepüléket tettek bele vagy csak újramarták ?

mennyi időt vett igénybe ?

a pontos nevét nem tudod a cégnek ?

előre is köszönöm
Szia Győrbe csinálták a Fehérvári út 75 alatt
8000 Ft-volt
CSő

Tudnál valamit mondani a hengerfejedről ? ki csinálja és hogy pontosan mit és hogyan mennyiért ?
Mikori a motor, milyen gyertya van benne, milyen olaj, milyen keverési arány?
Füstöl is? tehát ha bemelegedett utánna nagyon füstöl? vagy csak dadog?
Elötte jó volt?
Rendben, akk várom az e-mail-t! Kössz a közvetítést!
Hello van nekem egy olyan problémám hogy Le dadog az yz mikor nyitna a power, És mindegyik sebeségnél! Lehet hogy a karbim retkes nagyon, meg a power?
Írtam neki, visszahívott, küld képet. Komplett befogókkal 28-as kormány, csak két csavar, és a helyén van. Ennyiért erősen korrekt, de majd meglátod.
ok! kösz azért!
Nem az enyém, haveré, szólok neki. Ha ír, ír, ha nem, akkor nem. Csak beszéltünk róla régebben, tudom, hogy van neki, és nem kell.
Érdekelne a dolog! Képet küldenél róla? cr125r@citromail.hu
16-ért tudok használt 28-as kormányt, régebbi ProTaper modell, befogókkal együtt. Honda CR 250-ben volt.
Használt krosszkormányra gondoltam valami merevitő nélküli pl.: renthal fatbar, most is volt 16ért. Vagy régen láttam hogy közös rendelésnél amcsibol olcsobban eljön.
2-3ezer Ft-ért adok krossz kormányt. Még választhatsz is. Ár igazodik a minőséghez jeligére.
Mennyire olcsobban? Kinek mi az olcsó
Töbnyire az ár a minőség rovására megy...
Sziasztok! van valakinek egy eladó yz 125ös szívócsonkja?
Köszi
Hali Motorostársak! Valaki nemtud véletlen valami jófajta krosszkormányt olcsóbban?
na holnap este jelzek hogy hogyan miként menyi volt minden...
Minden jót
Jó8
Rendben! Köszi. Amúgy ha máshonnan nem, akkor rendelek itt a partra, azt ha kimegyek felmarkolom. De ez csak akkor ha te nem jársz sikerrel.
Ok vogue-val felvettem a kapcsolatot, ha + találja lecsapok rá! mármint a kuplung fedélre
Ithon ezt + dumáljuk.
Már itt van a versenynaptár, áprilisban indul a móka
Ha rádbízok egy csomó mindent megcsinálod a mocimat? El is kellene akkor szerintem vinned majd a MESTERHEZ. Kigondolom mi kell, meg megnézzük aztán mehetne alád rutinra