Sziasztok. Szétjött a blokk is, minden jó állapotban van benne .A hengeren látszik a hónolás a hajtókar alig kottyan oldalra, a fogaskerekek körmei is rendbe vannak.,(180 üzemóra) A vezérműlánc nagyon szar állapotban van (90üzemóra) nemhiába mondják az 50-enkénti cserét. Veszek bele új hajtókarszettet,dugószettet, vezérműláncot és kipucolok, bezsirzok mindent. Még segítségem is volt a szétszedésben.
sziasztok kellene egy kis infó akinek van YZ 125 1992 évjáratú gépe
egy párdarab képre lenne szükségem a hengerbe ahogy becsatlakozik neki a rezonátor dobja előre is köszönöm
Hello! Szakikhoz lenne egy kérdésem! Yamaha YZ-ben tönkre ment a gyári karbi, nem érdemes javítani. Mikuni TMX 38 as karbi, dombortolattyús. Az lenne a kérdés, hogy miben más ha egy 250 CR karbit veszek (ugyan olyan 38 as TMX, csak síktolyattyús) mint hogy gyárit? Fel lett próbálva rá, egy CR karbi be is indult, ment is, csak fuvókázni kellett volna. Véleményeket kérnék! Köszi!:)
jól gondolod,oda én nem megyek.
Ezekre gondoltam én is ha valaki tud valamit,de legszívesebben csak oda mennék ki sereshez vagy turára,mert hamar esteledik még mindig és mosással mindennel sok idő elmegy és még mást is szeretnék csinálni az egy napos hétvégén.
sokat akar a szarka...
mi számít jobb ajánlatnak? nekem távolság miatt jobb a simai lőtér,de tudom te oda nem jössz? Vasvári az motorozhatatlan szerintem,Debrecen is szerintem sártenger
mondom én hogy Csabi egy ....
szerintem meg nem adta el csak levette,mert van egy tuti vevője aki még csak lefoglalózta... még visszaléphetnek
holnap kész az én gépem is valószínű,szóval döntsetek már valamit hogy ki merre akar menni! oké?
Én már öszefele nyomatom
egy párdarab képre lenne szükségem a hengerbe ahogy becsatlakozik neki a rezonátor dobja előre is köszönöm
Fuvokázni kell azt késsz
ENDURO/KROSSZ ALKATRÉSZEK!
Ezekre gondoltam én is ha valaki tud valamit,de legszívesebben csak oda mennék ki sereshez vagy turára,mert hamar esteledik még mindig és mosással mindennel sok idő elmegy és még mást is szeretnék csinálni az egy napos hétvégén.
sokat akar a szarka...
lényeg, hogy Csabi egy ..., de hogy mi az a ... az már sosem derül ki.
szerintem meg nem adta el csak levette,mert van egy tuti vevője aki még csak lefoglalózta... még visszaléphetnek
holnap kész az én gépem is valószínű,szóval döntsetek már valamit hogy ki merre akar menni! oké?