megvolt a 2011-es év első hajtása! nagyon jó volt,yamaha pajti is jól teljesített!
remélem lett jó anyag a videókból,ha van akkor hamarosan az is lesz...
Kb annyira tudom mint Te
Több helyen is probáltam, de mindehol elutasítottak... Ezt már a szerelő srác is +mondta az elején. Ez 1 ilyen történet, most intézünk szelep szettet is
150 lepedő +munka díj. prox dug, ill hajtokar.
Na ezek mentek nálam 93 órát.
hajtokar hibátlan semmi kotyogás!
Dugo, 2 helyen is + van repedve a szoknyája hogy ennek köszönhető a nicasil réteg leválása, vagy sem azt már nem tudom
1. 4T-ém volt használt. szerinted nem daráztam hogy nehogy baja legyen? dehogynem!
Konkrétan semmi, azt mondták kopás az látszott rajta, de nagy gáz nem volt sőt de ha már szétt volt szedve kapott 1 hajtókart dugot és két főtengelycsapágyat.
ennyi
remélem lett jó anyag a videókból,ha van akkor hamarosan az is lesz...
Holnap hánykor indulunk?
Több helyen is probáltam, de mindehol elutasítottak... Ezt már a szerelő srác is +mondta az elején. Ez 1 ilyen történet, most intézünk szelep szettet is
de az 17x40x16-os lett volna... és nem 16.5-es
Gyárit rendeltem....
De kössz az infókat
Sikerült a csapágyat beszerezni?
Na ezek mentek nálam 93 órát.
hajtokar hibátlan semmi kotyogás!
Dugo, 2 helyen is + van repedve a szoknyája hogy ennek köszönhető a nicasil réteg leválása, vagy sem azt már nem tudom
Ha nem titkos?
Kösz az infót
kovi szerint is: "ez az a motor amit hangja, hang alapján nem tudsz + ítélni"
Az ominózus szöveg 1:30-nál
Konkrétan semmi, azt mondták kopás az látszott rajta, de nagy gáz nem volt sőt de ha már szétt volt szedve kapott 1 hajtókart dugot és két főtengelycsapágyat.
ennyi
Azt akkor eggyeztetünk
17x40x16.5 c3-as koyo, vagy c4