Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ERRE gondoltam, amikor kérdezősködtem a tapasztalatokról!
vassad jobban vagy?laz?
Váltóba semmiképpen ne tegyél autóba való váltó vagy motor olajat. A motorba való motor olaj (pl. Castrol GPS 10W40) bőven megteszi én mindig ilyet használok
még egy kérdés váltóba speciális olaj kell vagy sima váltóolaj?
most darabokba van a motor ugyh minden lezsirzok rendbe teszek mondjuk még csak fél éve van nálam köszi a segítséget!
yzf wr 400 bontva
kipufogórendszer is van
Azt nem vágom. Belekeveredtem a szavaidba:)
Valahonnan szedj le 1 robbantott ábrát. linket sajnos nem tudok dobni, de ha van service manualod az is jó.
Még 1 jó tipp.
A forgo alkatrészeket évente legalább 2xer zsírozd átt (kormánycsapágy, himba rendszer)
Jaja igazad van amiota nálam van a motor most lesz először szétszedve...hiba volt:)és a tengely kicserélését nem tudod?
igen azt ki kell ütni. Vigyázz nehogy szétt verd a menetet. Ha sürün zsírzod akkor egész jól ki jön, ha kell
jah meg még annyi h a leghásó motortartó csavart ami a hátsó lengőkart is tartja amin egy anya van a bal oldalon azt a tengelyt csak ki kell ütni?mert anyát levettem koppogattam de meg se mozdult
Hali!tudnátok segíteni?letört a váltótengelyem vége ugyh csere előtt állok.tleg igaz h 'csak' a jobb oldali kis kör alaku deknit és az alatta lévő deknit kell levenni és cserélhető a tengely?
nekem volt 39-es hátsom, azzl elég gyors volt, és erő is volt azé
Csak gyáriban tudok, írd meg az alvázszámot e-mailban és megírom az árát.
Hello!

Itt is megkérdezném tőletek, hogy YZ250-es géphez, endúró-áttételnek milyen fogaskerék-párt javasolnátok?

Köszi előre is.
rmz 450 2006hoz tudsz melegindító kart+bowdent? vagy ötlet? környékben nincs suzuki kereskedés...
Nem olyan fontos, mert már úton van.
Csak érdekesség miatt kiváncsiskodom.
de köszi
Nem gyári, hanem PROX (japán)
Van acél és titán is, nem csak acél.
Gyárinak az árát a Yamahától meg tudom kérdezni ha muszály.
De ezek acél és nem gyári
Gyári titán ára érdekelne..
Helo 3000Ft-ért Yamaha Yzf -es gyári, új matrica szett eladó.
email: hetesi.valentin@freemail.hu
Szasz,Uram
Ithon mennyiért mennek a szelepek? Ft