csak még nem láttam ilyen színben szinterezést,de nagyon jó szerintem! messziről mintha homokszórva lenne,de megcsillan rajta a fény,így nem összekeverendő! tetszik!
így a helyes,megcsinálod magadnak és tudod,hogy nem lesz vele baj jó darabig!
akkor csak pörög a motorpiac,ha sikerült eladni a crf-et! nem volt az olcsó,hogy kitűnjön a piacról!
ja csipter jól mondja,engem is ezzel az alulméretezett hajtókarral ijjesztgettek,de megvettem,pedig nem tudni pontosan mennyi óra van az enyémben...bár bontatlan a henger,szelepdekni már volt le véve...
míg a crf-edben is megállt a hajtókarcsapágy,addig "állítólag" a yamiban tovább lendűl a hajtókar és közepénél leszakad és megnézi milyen az idő kint a blokkon túl...
van is fent egy 2009esnek hirdetett 2008as yzf250,amivel így jártak... 780ért asszem...
hajtokar, a gyári alul van méretezve. ez nem azt jelenti hogy 20 üzemóra után kikönyököl. hanem pl100 óra körül még bontatlan a blokkod, minden jó és fasza, aha de a hajtókar már tropa
ahogy csipter is mondja,de a vázszámból is meglehet! mégpedig van a sorban egy A betű,és az az előtti szám a modellév! ez a szám a 10.karakter a sorban!
atto függ melyik?
450-enben othon vagyok
2006-os 1.aluvázasok
2007 hullámos a féktárcsa
2008 ott nem tudom mik lettek változtatva, de ha itt is jól tudom akkor szürke a szelepfedél
2009- modositott lengővilla
naggyábol ennyi
nekem is 250-es van csak négyütemű
Neked milyen van? Képet raksz fel róla?
Ezt a képet én szerkesztettem át!;)
így a helyes,megcsinálod magadnak és tudod,hogy nem lesz vele baj jó darabig!
ja csipter jól mondja,engem is ezzel az alulméretezett hajtókarral ijjesztgettek,de megvettem,pedig nem tudni pontosan mennyi óra van az enyémben...bár bontatlan a henger,szelepdekni már volt le véve...
míg a crf-edben is megállt a hajtókarcsapágy,addig "állítólag" a yamiban tovább lendűl a hajtókar és közepénél leszakad és megnézi milyen az idő kint a blokkon túl...
van is fent egy 2009esnek hirdetett 2008as yzf250,amivel így jártak... 780ért asszem...
Valaki tudja esetleg hogy 97es-YZ250re rámegye a 2003-as berugókar?
450-enben othon vagyok
2006-os 1.aluvázasok
2007 hullámos a féktárcsa
2008 ott nem tudom mik lettek változtatva, de ha itt is jól tudom akkor szürke a szelepfedél
2009- modositott lengővilla
naggyábol ennyi
onboard 2011 125