Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak azért gondoltam mert képről ugyanúgy néztek ki
Mind1 azért köszi csak ő is túl későn szólt pedig szóltam neki h árulsz pár cuccot akk szólok neki h dobjon neked e-mailt
Beleraktam volna a dobozba ingyen ha előbb tudom. 8-tól fél 5 ig melózok, és így sajnos csak most olvastam a hozzászólást.
Nem lesz az egy kicsit rövid rá (ha egyáltalán rámegy?)
Azt nem tudja véletlen valaki, hogy a 25ös yz (2000es) berugókarja rámegy e a 97-es 250es yz-re? havernak kéne a segítség, köszi
szia, egyik ismerősömet érdekelné a hűtő elött lévő védő fehér műanyag, mi pénzt kérnél érte?
Sziasztok nekem van egy yamaha yz 250 motorom..Ami kb 1985 ős kiadás...hátso kerék hiányában elado m,ert megette a kűlőket..motzorikusan tőkélets..erős..elado poton 60.000ezer 06308435077
De azt ugye tudod ha ilyet veszel akkor oda kell adnod, hogy + álapítsam Jó-e!
Viszont kivánok
Üzemórában gazdag új évet!
Új ruhácska.
EZ AZ?
csipusz ,,,A faszom hivjál föl azt elmondom,,nem megy a link
http://i.ebayimg.com/21/!s1PMU!CW0~$(KGrHqZ,!h!E)7y1lC7jBMke)jh),g~~_19
.JPG
szia, oksa jó lesz, ment mail
Itt a huzat. 2002-től 2010-ig az összesre jó. Képen látszik szerintem hogy hibátlan, de egy alapos takarítás nem ártana neki.
Bejön nekem is!
és szép is! legalább is nekem igen
Azért ez a Husqvarna se kutya
És 2 év garancia. Crossmotorra. Beszarok
naah az úgy érdekelne igen, hogy csak magában az üléshuzat, ez jó a 2003as modell ülésére is? meg ha letisztítottad egy fotót tudnál lőni csak arról?
köszi
Ez pont a tapadósabb. Elég magas "bütykök" vannak rajta. Ha gondolod leveszem róla a huzatot és külön is eladom. Így csak 2000Ft lenne az ára. Mindjárt megpucolom szépen. Szép állapotban van, csak a fehér motorhoz nem ment.
az ülséről olyat kérdeznék h a huzat anyaga az milyen? csak mert nekem a mostanin azzal van a gondom (azon kívül h egy ici pici helyen meg is van szakadva) h eszméletlen csúszós, gondolom a crossgatya anyaga is rájátszik csak ez nekem lehet kicsit sok is aztán azért gondoltam h megkérdem milyen árat kérnél érte
Akkor bocs . Az új hűtőidom pár 5000Ft ,a használt de újszerű 4000Ft. Az ülést még nem gondoltam ki . Arra írj egy árat.
2003as yz 250-re kellenének a cuccok