A kétütemű motorok alacsony fordulaton nyomatéktalanok, a kipufogónyílás leszűkítésével adnak nekik egy kis többlet nyomatékot az alsó fordulattartományban, felül kinyit ez a gát, és hagyja pörögni a gépet. 125-nél ez fontos, 250-nél is még, de az 500-asoknál van annyi nyomaték alul is, hogy nem kell power szelep, ezért hagyta ki a Honda. Mellesleg ha kiiktatod bármelyikből, félgáz felett pont ugyanúgy megy, mint előtte.
Amúgy mechanikus van benne. Pont tegnap néztem CR500 videókat, a mai napig jókat röhögök, mennyire fogalmuk sincs egyeseknek, mi az a power szelep és mire jó, erősen hiányolják a CR500-ból
sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék töletek.Valaki nem tudja véletlenül hogy az 1993as 125-ös yz-mben milyen power szelep van?(mechanikus v. elektromos)Légyszives csak akkor írj ha biztos vagy benne.
Előre is köszi
Üdv:Tamás
Hali
Találtam '91-es 125ccm yz-t.
130 ezer forint.Egész jó állapotba van.
Kérdésem lenne hogy mit tudtok a 25 ös yz-röl és h mennyi gond van vele?Meg h ez a motor megéri-e a 130ezret.Kössz
sziasztok !
Szeretnék venni egy yz 250f tipusú krosz gépet! és az lenne a kérdésem h menny pénze kerülne kb h lelehessen müszakiztatni?
légyszi ne mondjátok azt h vegyek olyan gépet ami nem gyári krosz mert nézegettem de azok nagyon régiek meg ugye gyengébbek is és szüleim nagyobb motort nem engednek! várom a válaszokat köszi!
sziasztok ! egy kis segítség kellene. Légszűrő szivacsot keresek, táblásat amit méretre lehet vágni, olyasmit keresek amit a cross-osok használnak, mert a Malossi red filter egy kapal fos -rendszeres takarítás és olajozás mellet is.
Ha van vmi ilyesmi akkor légyszi írjátok már meg .
Előre is köszönöm.
Okés. Azért feljegyzem az írásodat. A képeket a megadott mail címre küldd légyszi és tedd oda, h innen írsz. Ha lehet azért ne hónapok múlva küldd!
Minden jót!
Yahzee
Értem. Küldhetnél róla képeket.
yahzee@freemail.hu címre. Szokásos dolgok érdekelnek fotók formájában: blokk, lánckerék, közp.teló, kormány, fékek.
euro napi árfolyamon számolva?
Egyébént vennék 2T ismét, de a 4T szenvedélyem nagyobb nála
Elvileg haverok tavasszal vesznek
Egy kis segítséget kérnék töletek.Valaki nem tudja véletlenül hogy az 1993as 125-ös yz-mben milyen power szelep van?(mechanikus v. elektromos)Légyszives csak akkor írj ha biztos vagy benne.
Előre is köszi
Üdv:Tamás
Találtam '91-es 125ccm yz-t.
130 ezer forint.Egész jó állapotba van.
Kérdésem lenne hogy mit tudtok a 25 ös yz-röl és h mennyi gond van vele?Meg h ez a motor megéri-e a 130ezret.Kössz
Szeretnék venni egy yz 250f tipusú krosz gépet! és az lenne a kérdésem h menny pénze kerülne kb h lelehessen müszakiztatni?
légyszi ne mondjátok azt h vegyek olyan gépet ami nem gyári krosz mert nézegettem de azok nagyon régiek meg ugye gyengébbek is és szüleim nagyobb motort nem engednek! várom a válaszokat köszi!
Ha van vmi ilyesmi akkor légyszi írjátok már meg .
Előre is köszönöm.
Minden jót!
Yahzee
yahzee@freemail.hu címre. Szokásos dolgok érdekelnek fotók formájában: blokk, lánckerék, közp.teló, kormány, fékek.
euro napi árfolyamon számolva?