Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vázvédő 0Ft és csak a balos van belőle. A hűtőidomokból van 2 pár új, de az nem jó a tiédre mert a kétüteműekre való 2002-től 2010vagy 11-ig. Az ülés is yz 250 ről való, de az talán jó a tiédre is.
űűű
M.Robert a streefighter gépem...jelenleg nem kapok bele dugót kb 1 éve... 5sebességes léghűtéses 50ccm 85km/h a vége! geci jót megy,tele extrákkal..magura karok,gyorsgáz,krosszkormány...de elsőfék az nincs..a hátsó meg dobfék
http://ft-s1.sportmotor.hu/070...
Csak érdeklődésképpen, az ülés, a 2db sima kék hűtővédő idom, a vázvédő (csak 1 van belőle?) mennyi lenne?
Már csak 1 kérdésem van, Ki az az M. Róbert?
Ő a beszerződ?
Ja és azért nem vettem 11-es 450-est mert nincs pluszban 1 misim
Van pár felesleges yz+yzf cuccom. Hátha valakinek pont kell belőle valami.
na nem lett rájd,csak egy kis garázs szmog... a fiúknak tetszett...de nekem is dadadadaaaaaaa
Nagyon
csapjad neki,havernak mindjárt megmutatom én is a gépet...most dudál...kert rájd lesz sztem
ja tényleg :D szúrja a szemed?
Mondjuk 125 2T-t nagyon használható állapotban lehet venni 400-ezertől, Foxyék is az RM125-öt 400 alatt vették, és baromi jól megy, nekem kéne.
El kell mennem most bevásárolgatni, szerintem az lesz, hogy hazajövök, kicsit baromkodok a kertben az YZF-el, aztán szétszedem a bowdeneket, láncot stb. és megtakarítgatom.
Te meg firkáld átt az adatlapodat
Nem veszek csak írtam, hogy én annyi monei ért azt a mocit venném
Én sem mennék ki ilyen időben.
Már fázik a likam
Nem
Nem találok még egy ilyen marhát, mint én. Egyedül meg nincs krossz

Nem akarok törött bordákkal elkúszni a kisbuszig a mobiltelefonomért.
ha veszel akkor miért újítottad fel a mostanit? ergo csak vennél 2011est ahogy én is,de akkor is 125 2T
az angoloknál van annyi VB-s 125-s hogy beszarok,szeretem nézegetni őket,de kipróbálni is jó lenne egyet! odabasznak sztem
voltál rájdolni?
vagy azt
Az a te bajod, Békörmen
Nekem kéne...nagyon...bár az ára inkább
anyiért 2011-es yz450f-et veszek

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yz_450_f11-4
280611
S.O.S. Valakinek van egy titán szívója, lehet használt is csak 2üórát bírjon ki, utána úgyis kapja a szettet! MA ÉRTE MEGYEK!

0620/950-90-88
1,7 millióért 2011es yz 125!
yz 125
Ha érdekel, Athena hengerszett, vadonatúj, számlával, dobozában 139000Ft nálam raktáron jelenleg..
1990 körüli YZ 125-re való végdob GYÖNYÖRŰ gyári állapotban eladó! 8ezer Ft.
mint ezen
hali!
owagner@vnet.hu ra tudsz küldeni egy képet róluk?