Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Igaz nem Keme vagyok de a szívó 0.10- 0.15 kipufogó 0.17-0.22
Keme! légyszi nézzd már meg a könyvedben mennyi a szivó+kipufogó hézagok értéke! nyugi,ettől még megveszem a könyv másolatot,csak jó lenne ránézni hamar...
2S2-14611-20-00
asszem az a cik szám
Hali! Használt e már valaki Repsolos villaolajat első villába ? Esetleg vélemény róla, valaki?
Pedig a 2T ha dB-ben ugyanannyit tud is, akkor is halkabbnak tűnik mint a 4T...
Az már Canada usa-ban más az élet.
Darabokban, de karira késsz lesz talán.
Igazábol mind1 20cm-es a hó meg hideg van, ha én fázok akkor te rá se gondolsz a motorozásra
Mondjuk ez csak ott igaz, ahova kell hajtási ...amúgy meg Loudly bike can save your Life
Tudunk menni kergetőzni, vagy darabokban az életed...?
Biztos vagy te ebben? Itt láttam olyat, hogy be sem lehet menni a pályára 2T-vel, csak 4T és hangtompító . De hát ezek itt mind hülyék...
láttam! aranyos kis cuccok :D
oké köszi!
persze
endurocrossba tegnap betettem a vasakról képet.nézd meg
Szia. yz250-450f 06-09 évjáratig teljesen egyforma minden, kivéve az első teló védö 06-07 más mint a 08-09
na megnéztem egy 07-est neked.

egyezik az oldal startszám, hűtőidom is.
á á ááá...
nem magam miatt kérdezem
lehet igazad van
mi van?csak nem?nézd meg a robbantott ábrákon,hogy a cikkszám megegyezik e! www.ronnies.com
a crf már 2010-ben egyezett.

ezzel most sokat segítettem...
halló! az a kérdésem,hogy yzf450/250 idomzata egyezik-e egymással! mert olvastam,hogy a crf 2010pl nem egyezett,de 2011ben már újra egyezik...
de nekem 2006-08ig érdekel a yami! leginkább a hátsó rajttáblára gondolok,hogy nem egyezhet... de írjatok! köszkösz
Na,kiment a horpadás?
2011 Yamaha 2stroke!
http://youtu.be/_-TeKxKK7FU
hallottam már róla, de ez tényleg bevált eljárás?
+ probálom sokat nem veszthetek
Víz bele azt beteszed a fagyasztóba Nincs mit, 10 ezer
igazábol 2 helyen van behorpadva. azt kéne kiküszöbölni és jó is lenne. valami szaki aki ezt + csinálja?
sziasztok!
Ha valakinek véletlenül van egy aladó 125-ös cdi gyujtása az irjon .
elöre is köszi
Nekem is a gyári hengerre 170 ezret mondtak 2 hétre rá nálam volt 62500 ft-bú
az a baj hogy nem én hajtogattam +