Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tetszik a gép. Csere nem érdekel, vagy beszámításra nincs lehetőség véletlenül?
Szevasz! Ha megvan rá a lóvéd és hajlandó vagy utazni 110 kilómétert akkor tudok neked adni egy suzuki rm 250-et. 98-as, vadonatúj burkolatszett van rajta és a motorja is fel van újítva. Most lett összerakva úgyhogy erre nem kell költeni egy jódarabig. Az ára pedig 1000 Euro.
Ilyen mint a képen, csak nincs felmatricázva.
Megnéztem itt a hírdetéseket, én nem ezt látom, amit mondasz, de nem érdekes. A 4 japán gyártó alkatrészárakban kb. ugyanaz.
Mármint a használt motorok között. Ugyanilyen évjáratú honda/suzuki egy 100assal többért megy...
alkatrészár mennyivel több vagy kevesebb, mint a másik két konkurens márka esetében?
Volt egy Honda MTX80-asom suhanc koromban, amit az előző tulaj kegyetlenül lelakott...többet szereltem, mint mentem vele, akkor most a Honda szar?
Mondom: állj oda az adott, kiszemelt, aktuális motor elé, és NÉZD meg, PRÓBÁLD ki, ne ilyen faszságokra hallgass, hogy az "XYZ márka a legjobb". A legjobb állapotú motor a legjobb.
Olcsó a Yamaha?
Nekem volt yamaham és nem voltam vele megelégedve, minden szar volt rajta. Ekkor kicsit kiábrándultam a márkából. Vettem egy hondát, ami tökéletes, csak nem tudom arra használni amire most szeretném. Viszont a CR-ek iszonyat drágák, úgyszint az exc-k. RM-ek régiek vannak horrorisztikus árakon. A yamaha olcsó, de miért?
Alkatrész van, bár én főleg a japánokhoz tudok, de nem is ez az érdekes, hanem az adott, eladó motorhoz odamenni, kipróbálni, és dönteni. Én mindig Hondabuzi voltam, most meg Yamahám van, ez volt a legkedvezőbb, legjobb állapotú stb., mikor volt pénzem. Nagyon nem bántam meg.
OK, láttam a hirdetést. A motor tetszik, de nem tudom melyiket érdemesebb megvenni:
Honda CR 250R 1999
Suzuki RM 250 1997-2001
Yamaha YZ 250 1999
Ktm EXC 250 1997

Árban szinte ugyanott vannak. Kérdés az alkatrészek milyen áron vannak hozzájuk. Meg melyik kevésbé szervízigényes (már amennyire egy versenykrossz/versenyenduro igénytelen lehet)
Vouge és Husabergirl most adják el az YZ250-esüket, én mentem vele, teljesen rendben van. 99 körüli, nem emlékszem pontosan, valami 350-ért volt hírdetve asszem... Vettek egy RM125-öst, és nem kell a nagy. Kérdezz rá.
Hát olyan 3-4száz körül szánok rá.
Mennyi pénzed van, persze a legujjabat érdemes + venni 2011
SRácok egy kérdésem volna. YZ 250nek milyen típushibái vannak? Melyik évjáratot érdemes megvenni. Mennyire szervízigényesek? Alkatrészek drágák hozzá? Köszönöm az infokat előre is!
Üdv
pedig tetszene! am nekem is ilyen gytr design van rajta,csak nekem a fehér változaté az idom is és a matrica is
azért kösz
a matrica ne tévesszen + a farok idomon
Hiába is fényképezném, de nem adnám el, meg a matrinca sem gyári már rajta, egyébként ez az
Időpontra vittem, lehet, hogy addigra elpakoltak.
Oda még befért 2 motor?
Nem tom, lehet. Én Fehéréknél voltam, két motorral
Bojzasztójan drága lett a vége
oké!
nekem vannak gyári idomok, holnap lefényképezem
akkor ha talán a Yamaha karsaihoz viszem nyíregyre, vajon ott is van ez a féle opció?
ahha értem!
nem kékültem...fehéredtem de ahogy látom neked is 08as 250 van...csalóka a neved
mellesleg keresek kék idomokat!gyári matricás,gyári idom érdekel leginkább
Ha szakszervízbe viszed, akiknek rengeteg kül. méretű lapkájuk van, akkor a lapkákért nem kell fizetned, mert a tiédért cserébe kapsz másikat.
A 250-be a kissebb kell. Előfordolhat hogy egyezik, vastagságtól függ. Csak nem bekékültél?
köszönöm! közben beszéltem egy ismerőssel,akire rábízom az ellenőrzését,csak épp yamiba való lapkája nincs,ha véletlen valamelyiket cserélni kell...persze honda és kawasaki az van...egyezhet? mondta ő hogy az egyik 10,5-es vagy 8feles nem értek még hozzá nézzétek el nekem