Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kíváncsiságból megkérdeztem egy Yamaha kereskedést, 90ezer körülre tippelik a gyárit újban, de "sajnos" most éppen nincs, csak 250-hez. Ilyen árrésekkel a nyakukban nem tudom, hogy élnek meg.
Csegát mé nem kérdezitek meg?Annak ugyanez motorja van,lehet van hozzá,me má hajtogatta ő is meg Keme tudja a számát.
Értelek, ha találkozol valamivel ami olcsobb esetleg használt kihagyhatalan ajánlattal ne felejts el
Ez a jellemző és egyben kedvező ár. Ettől felfelé powerbombos meg négy gombos hét zenés van.
ithon vagy nagy átlagba, tehát ha usa-ból rendelem akörnyékén van ott is?
40ezer a zsír új.
Gyári kipuff könyököt keresek 2007 yz450f-re.
Helló valakinek vann yamaha yz 80 berúgótengely komplete? Kérlek ha vann akkor irjatok. Üdv:gergő
Ááá,rakéta nem vót csak egy hótöreg céjer a sok nagyvan szemben.Mondjuk enné többre erőbe nem is futotta Öregember vénember
begyujtottad a rakétákat
Abbiztosis Annyit gyakorótam,csak a seggem látják
Ami nem ől meg az erőssé tesz
Ha nem lennék,má minden kihalt vóna Vagy pont ezé nem vannak az emberek ? Az meg az Ő bajuk Edzeni,edzeni,edzeni,ha má nekem nincs rá
Misi te mindig bosszantod az embereket...
De Én állatvagyok ők is csak emberek.....
Ennyit a yamahásokrú
az komoly, nekem is nagyszervíz van...
Mielöbbi jobbulást, neked és a mocinak is.
Aztán akkor tavasszal Komlon ismét, ha Isten is úgy akarja
helló,
nekem is elszakadt a keresztszalagom. megműtöttek már? én január végére tervezem, szívesen fogadok minden ifot, köszi
hát ja....
leszakadt a keresztszalagom de ez a legkevesebb... eltört a kormány, ami átbökte a hűtőt.....de már szereztem másikat. Yami szétkapva pihen, ahogy néztem hajtókar+dugó+vezlánc csere a téli program...
Mi a pálya öreg? el tntél mint aranyóra
Mi van térded is kapufa+ a mocinak is?
mesélj, mert én a dirtpark óta nem sokat dumáltunk a fórumon sem
Nem sok. Gyogyitgatom a terdem mert meg nem az igazi.igy legalabb van ideje a motornak is regeneralodni.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
ÓRIÁSI KARÁCSONYI KROSSZ/ENDURO AKCIÓ! NÉZZ BE, MEGÉRI!
Decibel miatt az euban halkabbak a motorok
Nekem is gömbölyű a vége, te kis huncut.