Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még a 09es USA-nak is olyan csúnya csúcso a vége...pff ez a gömbölyű ez szép! keme neked is olyan?gömbölyű?
08 USA kipuff
08 európai kipuff
akkor ez a lényeg,hogy más kontinensre van gyártva? és miért? yzf R1-ben is van USA modell ami idomzatban másabb is mint az európai,de itt krossz témában egyéb különbséget nem látok... valkai a témában ?
Úgy tudom, hogy USA-EU, igen. 06 és 07-ben is láttam különbözőt.
azt megtudja nekem mondani valaki,hogy az miért van,hogy 2008as modelleken(250f) nem egyforma a kipuff vég,van amelyik "csúcsosabb",vagy épp gömbölydebb! ugyan ezt látom a 09esnél is! talán az egyik usa modell, a másik meg európai?
Na végre Mi a kotta Zolibácsi? minden rendbe arrafelé?
jöttem menteni!
halimindenki
Jók lettek a vidik, nekem is van a gépen anyag de én segg vagyok az iMovie-hoz
Köszönöm szépen a segitséget
Azt jóval nehezebb szerezni...próbáld meg a Bencsik Attinál, www.krosszmotorok.hu vagy 70 385 96 00
A hengerben lévő + rudazat a blokkig
Pontosan melyik része hiányzik? Lent a mozgató, a rudazat, vagy a hengerben lévő?
Sziasztok érdeklődni szeretnék nem tud valaki közületek yz 125 évj 92-hez eladó power szelepet mert amit vettem motort üzemképtelen hiányzik belőle
Amit próbából csináltam, jutúbos taksonyos, az az én sisakom ellenzőjén volt, aláékelés nélkül...a fene gondolta, hogy ekkora különbség van.
amit a Borka csinált,szerintem az is végig a padlót veszi,max a célegyenesben nem...nagyon lefelé állt,meg am is lefelé nézett mindenki... youtuben biztos fennt lesz valami!
akkor nincs más dolgunk mint imátkozzunk a jó időért
Én csináltam a minikamerával, 800 mega lett, és rossz szögben áll, pedig direkt tettem alá emelő éket. Sanya shield-je jobban lefelé néz, mint az enyém.
hú de jó kis ...
1órát free rájderkedtünk haverral,most nézem mit vágjak össze,aztán majd tolok fel valami szösszenetet!
ha megturnák valamelyik közeli pályát,és valóban 10 fok lenne,szerintem ismét egy jó 7végénk lenne!örülnék neki
Okés + bocsájtok
Milyen volt az erdő? jövö 7 végégre 10 fokot mond

sajnos nem jött össze!Sanyának akartuk feltenni,keme jött is,de észre vettük,hogy nem tudjuk a taréj és a sild közé felragasztani a tartókonzolt a kamerának, otthagytam a kamerát,kemének,hogy a depóban kérje meg haveromat,hogy ő tegye fel! aztán szólt,hogy senki nem meri bevállalni,mi van ha leesik,lefordul,súly, ilyen dolgok miatt! nagyon sajnálom,mert megígértem,de nem rajtam múlt!
volt Borkán,meg a supermotosok közül egy külföldi srácnak,meg egy pitbike-s srác is viselt! hátha fellökik majd ide is azt a videót!
7 végi tc-ról nem csináltál on-board vidiket?
pssszt!
Ismerek olyat akinek váltófogaskerékből letört darabok dugították el az olajpumpát(szétbaszva azt is, dugót is,megragadt,stb minden elment.3 kiló mínusz.
3.fogaskerékpár a 450-nél többször ment már szét,csak nem reklámozzák.
Ja,meg egyszer a kuplung közép megszivatott 30 ezeré
gyerünk,haljuk a többiek tapasztalatait is!
egyre jobbakat hallok a szintikről