http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
krossz és enduro alkatrészek!
fékcsövek,gumik,üzemóra számlálók, kézvédők,kormányok és egyéb kiegészítők eladók, új és használt cuccok! nézz be, megéri!
Jogos, ezzel én is úgy vagyok, hogy a "milyen motor a ..." kérdésre olyan tud válaszolni, akinek VOLT, és nem akinek VAN
Csak itt semmit sem tudunk róla, ott meg valamit, ha azt elfelezed, az is több, mint a semmi
hát azt hogy szar azt nem fogják,esetleg hogy volt már velük valami az biztos mondanák,nekem a 450el idáig vízpumpa problémám volt,egy két dolog letört róla kb ennyi.amúgy nincs két egyforma motor.milyen évjáratra vagy kiváncsi?
Sziasztok:D , lenne egy kérdésem ami lehet nem eggye a topikba illik,de kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Na szóval a TM mx 125-ös ről mit gondoltok (lehetőleg ne olyan ember irjon aki csak hallotta h az olasz motorok szarok , hanem aki ért is hozzá) köszi előre is!
Na úgy néz ki, hogy megvan melyik a hozzá való
A hiba a DID katalógusban volt.
A hozzá való lánc a
DID SCR 0409 DHA (4-3 lamellás) 120 csapos
Ugyan az mint az YZ426F-be
kicsit jobban körüljártam ma reggel ezt a kérdést.
Sajnos teljesen hibásak a katalógusok, mivel a DID 5/4 es láncot hoz hozzá, a PROX 4/3 as láncot, de valójában 3/2 es lánc lesz benne, és valószínűleg 118 csapos, de ez még nem jelenti azt, hogy a DID 3/2 es jó hozzá, mert más paramétereknek is meg kell felelni.
Ez majd később kiderül, most van összehasonlítás alatt.
Ennyit tudtam meg
krossz és enduro alkatrészek!
fékcsövek,gumik,üzemóra számlálók, kézvédők,kormányok és egyéb kiegészítők eladók, új és használt cuccok! nézz be, megéri!