+ oldjuk igazából csak a pénztárcámon múlik ha nagyon akartam volna talán már holnap itt lenne a hengerszettem, de még keresem(sük) az olcsobb ill. jobb megoldásokat.
Ebay-en már találtam 249$ gyári hengőrt majd valami lesz. Mire ithon leszel már vagy 20 üzemóra tuti lesz benne, reméljük jó idönk lesz addig
Elzárt benzincsapnál enged ki a karbiból az üzemanyagot elzárod a leeresztőt és kinyitod a benzincsapot rá rúgsz párat majd 2-3 gázfröccs és láss csodát be fog indulni ! Ha ezt sem akkor gyertya! Többet nem tudok javasolni
nem mert + sérült a nicosil, 2 helyen is tehát kuka.
El lehetne küldeni angliába ujra nicosiloztatni de az olyan mintha vennék 1 uj hengert maniba értve
Sza elsikerült adni igaz nem annyiért amennyiért én akartam,de hát tavasszal nem tudtam volna hirdetni mert Pesten leszek.A lánc szettért 25000ft-ot kérek+van egy gyertyám is az meg 1500ft.
olajszűrő együtt megy az olajcserével!...nehogymár azon az ezerpárszázon múljon.
ja...hello mindenki...leszakadt a keresztszalagom ....vége a szezonnak
azt senki sem tudja én bontatlan blokkal vettem de akkor volt benne kb 100 de ez csak feltételezés azt akkor kapott uj dugót hajtókart főtengelycsapágyakat, azóta ment azt most megint szétt kaptuk
Ebay-en már találtam 249$ gyári hengőrt majd valami lesz. Mire ithon leszel már vagy 20 üzemóra tuti lesz benne, reméljük jó idönk lesz addig