Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

+ oldjuk igazából csak a pénztárcámon múlik ha nagyon akartam volna talán már holnap itt lenne a hengerszettem, de még keresem(sük) az olcsobb ill. jobb megoldásokat.
Ebay-en már találtam 249$ gyári hengőrt majd valami lesz. Mire ithon leszel már vagy 20 üzemóra tuti lesz benne, reméljük jó idönk lesz addig
Komoly a dolog?
Nekem is
köcce....öreg embereknél ez már csak így megy....még a szar is kampósbottal jön
Elzárt benzincsapnál enged ki a karbiból az üzemanyagot elzárod a leeresztőt és kinyitod a benzincsapot rá rúgsz párat majd 2-3 gázfröccs és láss csodát be fog indulni ! Ha ezt sem akkor gyertya! Többet nem tudok javasolni
megyek,csak a pénztárcám birja
Nebammeg Jobbulást
akkor vegyél inkább ujat
nekem a kipufogó gátnál van lepattanva a nicasilbol de még jó lessz ez egy darabig
nem mert + sérült a nicosil, 2 helyen is tehát kuka.
El lehetne küldeni angliába ujra nicosiloztatni de az olyan mintha vennék 1 uj hengert maniba értve
akkor nincs más teendő mind 1folytába menni vele
komoj gondok
nekem most lett meghónolva a henger
tiédet nem lehet hónolni?
sziasztok.lenne egy kérdésem ,az yz-m ha sokáig áll ,nem használom,akkor nem indul rugásra,csak tolásra,de utána elsőre indul.miért lehet ez?
Sza elsikerült adni igaz nem annyiért amennyiért én akartam,de hát tavasszal nem tudtam volna hirdetni mert Pesten leszek.A lánc szettért 25000ft-ot kérek+van egy gyertyám is az meg 1500ft.
Szeva! Elsikerült adni az yz-t? Mennyit gondolsz a láncszettért?
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...

Ha valakit érdekel keressen .
olajszűrő együtt megy az olajcserével!...nehogymár azon az ezerpárszázon múljon.
ja...hello mindenki...leszakadt a keresztszalagom ....vége a szezonnak
észre vettél volna, messze oktattam volna a mezőnyt
olvass vissza azt talán sejted
akkor jól láttam hogy nem láttalak
miféle teknikai okok akadájoztak?
Na ja sztuárd nem elötte REED-é vót
4ütemüt ugy kell kezdeni h. uj szelepek,olajcsere,ez a minimum
me biztos húzod neki mint sztyúárt, előtte meg lehet hill-é volt

amúgy már csak a henger miatt is megéri sűrű(bbe)n cserélni a dugókat...
azt senki sem tudja én bontatlan blokkal vettem de akkor volt benne kb 100 de ez csak feltételezés azt akkor kapott uj dugót hajtókart főtengelycsapágyakat, azóta ment azt most megint szétt kaptuk
mennyi van benne össz? vagy kitudja?