Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kézvédőből egy pár van vagy "csak" az az egy?
köszi keme :)
háth itt a szegedi yamahánál pont volt egy hátsógumi raktáron azt vettem rá meg egy elsőt rendelni kellett az meg dunlop csak az a bajom vele h kicsit gyenge és ezért szeretnék ajd egy yz-t venni valamikor a télen és azzal endúrózgatni
eladóak a képen látható cuccok
SSsshhhh! Én kíváncsi vagyok, mi jön még
jézus...miket írogattok itt vámáfarendelgetés ügyben.....
Mikori évjárat? Amúgy nagyon vagány a Yamahád, nehéz rá gumit szerezni?
sziasztok
a komlett gyári idomszett mennyi lehet az yz 125-höz?
Az a gáz hogy ha akarják fel bonthatják a csomagot amit kapsz és ha nem az van benne ami a feladáskor rajta van meg nincs összeg a csomagra írva akkor ők kitalálnak és duplán megfizettetik veled! Ja és szerintem 300 dollár nem kis összeg én nem sajnálom azt a pár db ezrest hogy biztosítsák a csomagot. Ha vámos ragasztóval le van ragasztva a csomag akkor felbontották ha nincs akkor bele se néztek ! Ja és ez is egy szopás mert amikor beérkezik a csomag és el vámolják és ha vám köteles a csomag küldenek neked levelet az már 1 nap raktározás és ha te levélben válaszolsz vissza akkor ezek a napok telnek a raktározási költség nő de ha te el faxolod a kifizetési nyilatkozatot nekik mikor a kezedbe kapod a papírt hogy külföldi küldeményed érkezett akkor jó pár db ezrest meg tudsz spórolni .
Csak a postát akartam megspórolni, de így sikerült.
ha lett volna ilyen lehetőségem,persze én is így oldottam volna meg!
Én a Gopro kamerámat behozattam a haverommal
és hogyha kiszámolod,hogy 2700x200=54000x0,25=13500Ft lett volna a vám! tehát nem csak annyit (azaz 25%áfa tartalmat) kell fizetni hanem "megfizettetik az Általános Forgalmi Adót, 25%, plusz az illetéket, amit az alapján állapítanak meg, hogy van-e benne a környezetre káros anyag, gumi, sav, mérges gáz. Nagyjából 6-7% körül mozog. Így együtt kb. 31-2%-ot tesz ki." by keme

esetemben is ha keme által számolok 54000x0,31=16740Ft, még mindig lebeg a levegőben 6ezer HUF,hogy azt mire szedte be,nem tudom
én ennyit tudok hozzá fűzni, jah műszaki cikk(GoPro kamerát vettem) lehet alkatrész ügyben máshogy számolnak? sose tudjuk meg...
akkor velem is csak véletlen fizetteték ki a postaköltség után is a vámot? nekem 237,40$+32,95$=270,35$ után fizettem 22230
ft vám+1230Ft kezelési költséget amit a postásnak adtam oda kézbe,ez ellenében veszed át a csomagot! annak megy a csomag akinek a címe van megadva az eladónak(esetemben az volt aki leütötte az aukciót)
ki van ez találva....
ennyit írass rá hogy "gift" és csókolom; vámos néni beszophat...
Nekem a 99 dolláros csomag után nem jött vám számla, sőt reklamáltam mert sokára jött a csoamg és a gyerek még a postaköltséget is visszadta.
Elméletileg 50 dollár feletti küldeményre kell vámot fizetni de én már jártam úgy hogy bele számolták a posta költséget is a vám értékbe és egyébként vám mentes lett volna a csomag! De mivel az idióta aki vámolta nem tudott angolul így meg kellet fizetnem :( Kedves barátom jól számoltál annyi lesz az csak a végösszeg sokat függ hogy milyen bank által fizeted ki a terméket . Ha pesti vagy egyszerű a dolgod mert el mész a nyugati mellet lévő postára és kifizeted ott helyszínen és azonnal át veheted a csomagot !
Na a lenyeg, hogy a cuccod az 245 USD. Arra meg rajon 65 USD postakoltseg. Allitolag a VAM az annyi az USA-bol jott cuccokra, mint az AFA, azaz 25% (mint egy tanult kollegank mar irta itt alabb). Igy lesz neked 245 x 1,25 + 65 USD. Azaz 371,25 USD x 200 (es kornyeke) ami cirka 75.000 hazhos szallitva. Azt meg tudna valaki mondani, hogy csak az fizetheti a vamot akinek a nevere jon a cucc? Mert ha igen akkor a Csipter nev lesz a dobozon !
Jövö 7-en itt van
Postával annyi ? vagy az még plussz ? A vám kb 25% a termék vételárának a postát nem számolják bele meg van max 1000ft egyéb rá fizetni való raktározás meg ilyen címszóval de a postát háztól házig fizeted ha kérnek plusz postaköltséget azt nem kell ki fizetni mert te már egyszer fizettél
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
ez 77-78 ra jön ki vámmal mindennel
Most a henger 320 dolcsi vagy abban benne van a vám is. na a lényeg hogy 80-ból itt a cuuc
like
Érdekes baráti köröd lehet
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...

Eladó yamaha yz/wr 400-426-450f-re való komplett lánc szett.
Baráti áron!