Jó. Induljunk ki ebből, amit a bácsi mond. 1 tank egy óra. A tank két gallonos, azaz nagyjából 7.8 liter, kupakig 8 liter. Tegyük fel, hogy az átlagsebessége a motornak 60km/h pályán. Egy óra alatt tehát kb. 60km-t tenne meg 8 literrel, azaz 100 km-t megtenne 13,3 literből ugyanilyen tempónál.
Tehát ha összegezem ezt az eszetlen baromságot, amit leírtam, akkor ha Petya úgy megy, mint Csika bácsi, akkor 100km-en 13,3 litert eszik alatta a 250 2T krossz
Na akkó mondom.Lépésben,me öreg geci vagyok nekem most 1 óra 1 tank,marad benne 1 deci.Öregesen ennyi.45 percet amúgy is ki kéne bírniuk,úgy tervezték a tank méretét Vagy ,nem?
az a baj,hogy a gyári krosszmotor,nem arra való,hogy elmegyek vele a határba,erdőbe,mezőre és elmegyek 100kmeket egy nap,mert ezek bizony eszik a benzint rendesen,de egy krosszpáláyn ha egy 125gyári krosszal megetetsz 1 óra alatt 5litert akkor annak örülj,mert az kevésnak számít! (legalábbis én esetemben ennek ilyenkor örülök)
szóval nézz endurót! van 250 2T enduró,ami jól bírja ezt az "enduros" témát amire te is használnád... crm,rmx,kdx,vagy 4T-ben is vannak olcsók arra való motorok!
ne azt nézzék már a hozzád hasonló srácok,hogy "mekora bütykös gumi,huuu mennyire rúgja magát..."
krosszmotort pályán, endurot ahol akarod ott használj! hidd el jobban jársz egy általad gyengébbnek hitt motorral csavarogni, mint egy krosszmotoral!
hello
hát ezt ugy szokták h szét a blokkot átnézi hozzáértő ember ami szar vagy határos azt ki és ujatbele mert az a biztos és akkor tudod h menyit kell mennie
mert ha nem cserélsz ki benne valmit megszorul és mehet a ganéra
csak egy jótanács
ja abbol csak az az egy van
hát idomokra mondj valamit,sz.tem megegyezünk.a hütöidomok gyáriak,még a matricák is,a rajtidomöok nem régiek,azok utángyártottak
Tehát ha összegezem ezt az eszetlen baromságot, amit leírtam, akkor ha Petya úgy megy, mint Csika bácsi, akkor 100km-en 13,3 litert eszik alatta a 250 2T krossz
Most pihenek kicsit, elfáradtam.
szóval nézz endurót! van 250 2T enduró,ami jól bírja ezt az "enduros" témát amire te is használnád... crm,rmx,kdx,vagy 4T-ben is vannak olcsók arra való motorok!
ne azt nézzék már a hozzád hasonló srácok,hogy "mekora bütykös gumi,huuu mennyire rúgja magát..."
krosszmotort pályán, endurot ahol akarod ott használj! hidd el jobban jársz egy általad gyengébbnek hitt motorral csavarogni, mint egy krosszmotoral!
Látom itt már normálisan nem lehet kérdezni...válaszolnii...stb...!
Tisztelet a kivételnek!
Na majd ha te is így mész akkor elhiszem h gyenge már a motor....
Engem az érdekelne,hogy egy YZ 250 2T mennyit fogyaszt?
Előre is köszi srácok!
Üdv:Petya.
Yamaha yz /wr 400-426-450f
gyújtó gyertya eladó!
Eladó yamaha yz/wr 400-426-450f-re való vadonat új lánc szett,ajándék ugyan ehhez a motor típushoz való NGK CR8E típusú gyujtógyertya.!
hát ezt ugy szokták h szét a blokkot átnézi hozzáértő ember ami szar vagy határos azt ki és ujatbele mert az a biztos és akkor tudod h menyit kell mennie
mert ha nem cserélsz ki benne valmit megszorul és mehet a ganéra
csak egy jótanács
hát idomokra mondj valamit,sz.tem megegyezünk.a hütöidomok gyáriak,még a matricák is,a rajtidomöok nem régiek,azok utángyártottak
Yamaha új lánc szett eladó!