93 órát tettem már bele aztán el vittem szerelőhöz, aztán kiderültek a dolgok.
hangra mentem kicsit már hangosabb volt a + szokottnál azt hittem hajtókar de az hibátlan szerencsére időben szétt lett kapva, és nem tört le a dugóbol a darab
Köszike rendes vagy ha 10 rongyom lenne felesbe akkor neked adnám simán még 20at is, de most kib@szott nagy válság van
Egyébként már talátam 249-ért is , szintén gyárit , de az is USA-ából lenne.
Megprobálok eu-ból kerítteni, ha ott nem lesz akkor marad az A verzió
263+43 dollár a postaköltség 15 körül van a vám egyéb rá számolt tételekkel együtt olyan 76 000ft ra jön ki vámmal postával szerintem nem sok főleg úgy hogy ez gyári ! A vámot a Magyar Királyi postának kell kifizetni amikor kézbesítik Az egész folyamat úgy van hogy be kell regisztrálnod Ebay ott le ütöd a terméket mint a vaterán majd nem kártya számot kell meg adni hanem a paypal re kell be regisztrálnod a kártyát és azzal kell ki fizetni! Majd értesítést kapsz az eladótól hogy megkapta a pénzt és hogy mikor adta postára utána nincs más dolgod mint várni a postást, hogy hozzon egy levelet, hogy vám küldeményed érkezett majd a kifizetésröl kinyomtatod az e-mailt és el faxolod a postának és másnap hozza a posta kifizeted a vám illetéket a postásnak és tiéd a henger 7-8 munkanap alatt meg van ha kell én el intézem neked csak utald el a pénzt plusszba 10 ezerért ha éredekel hívj fel ! 06702291303
facsa motorka, bár mivel 25-ös ezért a kuplungot igencsak gyakran kell használni. Esetleg egy áttétel módosítással érdemes próbálkozni h jobban bírja a hegyeket, ha ink csak endúrózol vele : )
köszi, Én segg vagyok az ilyen rendelésekhez, Kártyaszámot + adod levonják a zsét elkérik a címet aztán majd 1Xer csak hozzák? A vámot kinek kell majd fizetnem? + a kezelési genyát? a postásnak?
vagy ez gyári és új postáz ide is csak egy dombor nyomott kártya kell 1 hét alatt meg jön már rendeltem innen plusz vám pár nap ! Ha kell szívesen segítek a rendelésben ! http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
hangra mentem kicsit már hangosabb volt a + szokottnál azt hittem hajtókar de az hibátlan szerencsére időben szétt lett kapva, és nem tört le a dugóbol a darab