Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyenkor érdemes szétboríttani a blokkot
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Yamaha YZ 450F 2003-at. Érdeklödni szeretnék hogy ilyenkor mit érdemes átnézni rajt, cserélni, valami tippek a használathoz, karbantartáshoz. Még sosem volt 4 T krosszmotorom, elötte CR 250-em volt 1 évig. Elöre is köszönöm a segitségeteket!
YZ 250 (1995) keresek kuplungkosarat
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
Ha esetleg valakit érdekelne.
nem ismerős,csak meg lett keresve...
ahaa, köszi szépen a segítségedet
Asszem 4e Ft volt a javítás, egy pár órát kellett várjak, de maga a munka maximum egy óra lehetett, csak közben mást is csináltak.
YZ 250 váltófogaskerekek eladóak, 2-3-4-5 sebességi fokozaté, az 1-es már elkelt. Nekem 95ös évjáratu motorba volt.
tehát akkor ismerős volt....
Szia GD! Olyan kérdésem lenne, hogy olvastam még régebben vmelyik topicban, hogy te ismersz olyanokat akik tudnak rezonátort visszahorpasztani, az érdekelne, hogy kb milyen összegre számítsak, ha egyáltalán vissza lehet horpasztani? Meg kb mennyi idő míg megcsinálják?

Előre is köszi a segítségedet: Erik
Sajnos nem tudok mit tenni,meg nem ölhetem azért még többet adnak,valószínű a motorok már romániában vannak nem tudok mit tenni,elvesztettem a bizalmamat az emberekben,hogy a motoros hogy tehet ilyet egy motorossal,ez nem is motoros ez egy fasszopó senkiházi....
És, nincs otthon ásó?
Önbíráskodásért 5 évet adnak...
És él még?
Csak a manust találtam meg de motor az nincs....bassza szájba az annyát
Még nem lett + a mocid?
a kezed bedurranás nélkül rövidebb?bedurranva megy csak 39,765cm,te ilyen törpe ember vagy?
Sziasztok4
21"-19" Nagyon jó állapotban eladók! Ahogy a képen látod! 68ezerért!
a főfékmunkahenger és a cső 15ezer
de pont a taposórésznél a henger kell az a főfékhenger a másik a fékmunkahenger:). Nekem a főfék kéne mer az nincs.
köszi
Na az már valami ha jegyed is van Nekem + vevő a mocira de az attól függ mennyi lesz az ára a generali után
Hát lehet egy kicsit hamarabb, azt hiszem december 22-re van jegyem...
cs a rendszer egyben 35ezer,fötengely 30ezer