Igen azt írta és te erre....Hát öcsi jó a humorod láttam az adatlapod ja jó kemény lehetsz...izomszag van...csoda hogy a szél fel nem kap kőkemény fiatalember
Hallod öreg ember te engem meglátnál azt megijednél lehet hogy nagyobb kezem van meg hátam azt összeropantanálak te nem tudom kinak akarsz füleseket adni. Tudom hogy te 40 év körüli vagy és meg 16 tisztelek is de akkor se kell ilyenek irni hogyha nem értek hozza azért kérem a tanácsotokat.
Te idefigyeljél már KEMÉNY LEGÉNY. Most nem azért de 1.segíti azt a nyomorult agyadat 2.ezek után ugatsz 3.sztem apád lehetne, és te vered magad hogy 16 évesen te akarsz vele vmit....találkozni? kapnál két fülest öcskös azt sztem szaladnál anyuci szoknyája alá
Nevetséges vagy Anyucinak meg ne mutast mit írtál a öregebbeknek mert 2hét szobafogság lesz
Ne játszad az agyad kis majom,me megkereslek azt felrúglak .Mi a faszt hazudozol,hogy van könyved azt abból tudsz mindent,baromságokkal meg bombázod a népet.Azok után,hogy segítettem neked napokig msn-en,még van pofád ugatni,csak mert letiltottalak?Akkor jó volt,most meg utálkozol?Hogy rugdosnálak vissza anyádba.
Húzd be füled farkad, azt tanulj inkább takony-nyelő.
Helló! Két kérdésem lenne, a láncal kapcsolatban felbakoltam beállitottam ahogy a képen van és leraktam a bakról és feszes lett de úgy már nem birtam felnyomni?súlyra kell vagy hogyan akkor. Második kérdésem feltöltöttem fagyállóval és levettem a kupakot hogy 1 pecig kijáratam a levegőt a hűtőből és akkor úgy rtyognia kell vagy mi a reakciója? (azért kérdezem mert nem értek hozzá, hogy ha gond lenne a sok kérdésből:D) Köszi.
Halihó nekem yamaha yz 250f -em van 2001-es nagyon semmi külömbség nincs a 2001 és a 2002 közt max az ára egy picit az évjárat miatt figyelj oda én is sok ilyet néztem 2002-re mondták és mikor meg láttam és körbe néztem kiderült hogy 2001-es ! Szervizileg egyformák nekem 2 szezont ment úgy hogy hozzá se kellet nyúlni de utánna egy kicsit bele kellet nyúlni mélyebben szelepeket cseréltem benne rá egy évre hajtókar ami sajnos nem gyári volt benne! A szelepek ára 42 és 45 között van /db ×5 :) nem olcsó de nem kell minden évben cserélni hajtókar is ki bír 2-3 évet ha gyári az olyan 40és 50 között van dugó henger mérni kell és ki derül nem vagyunk egyformák az már egy picit húzosabb henger tuti 100 plussz dugó egy kényes pontja van a váltó amivel lehetnek gondok 3. 5. fogaskerék. én egy évben egyszer szét szedetem hogy ne legyen vele gond év közben ezért nem is szokott cserben hagyni !mindenképpen jó minőségű olajat tegyél bele és 10 üzemóra alatt cseréld le szerezz be egy üzemóra számlálót megéri a légszürőt sűrűn cseréld és tiszticsd egy biztos ha csak hobbi célra is használod éves szinten 100 ezer ft-ot tudi rá kell fordítanod minden évben !
Hát csak egy verseny mentes szezont kell kibírnia úgy hogy nem döglik meg utána már nem gond. Tavasszal végzek a technikummal és utána irány az erőmű úgyhogy szerintem nem fogok belehalni a szervizelésbe. (igen paksi vagyok), és köszönöm a válaszod :) Amúgy valaki járt már a paksi pályán? Szerintem nem gyenge :P
Az a baj hogy nincs meg már a leírás mert nem rég vettem a motort, de amúgy meg új láncszett van rajta és akkor úgy jó ha el tudom nyomni a láncvezetőig ahogy a képen van. És a fagyallóhoz egy kérdésem lenne 2 l kell a hűtőbe azt mondtak és 1:1-hez akkarom keverni úgy -20C-uszos akkor az ugy van hogy 1 liter fagyálló és 1 liter ioncserélt víz?
A feszesség beállítása nagyon fontos tényező:
Általában érdemes a gyári adatból kiindulni, de sáros köröl mények között sokkal lazábbra kell hagyni a láncot!
Felbakolt motoron a a láncot kb a láncvezetőig el kell tudni mozdítani. Az a fagyálló+ jó bele
Hali! Azt szeretném kérdezni hogy hogyan szoktátok beállitani a láncnak a lazaságát hány cm? Amúgy meg vettem egy tömény fagyállót és -70C-os és azt hogy hígítsam desztilált vízzel, és milyen arányba? Mekkora a Yamaha Yz 125-ösnek a Hűtő tartálya? Amugy meg jó fagyálló mert nem tartalmazz szilikátokat, foszfátokat, kromátot, nitriteket, és aminokat. Amúgy meg neve UNIX Aluprotect amúgy az jó bele? Váróm válaszotokat, előre is köszi.
Nevetséges vagy Anyucinak meg ne mutast mit írtál a öregebbeknek mert 2hét szobafogság lesz
Húzd be füled farkad, azt tanulj inkább takony-nyelő.
Bár, nem baj az
A második kérdésedet 1ben +is válaszoltad!
Értelem szerüen, 1.-nek beleöntöd a fagyállót, többit + fel öntöd desztiláltvízzel
Általában érdemes a gyári adatból kiindulni, de sáros köröl mények között sokkal lazábbra kell hagyni a láncot!
Felbakolt motoron a a láncot kb a láncvezetőig el kell tudni mozdítani. Az a fagyálló+ jó bele