Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt most vetted igaz? az yzf 250-et!
ismerem a volt tuljat,Zsoltit,verettünk Debrecenben
neki nem okozott semmi féle nehézséget berúgni a motort
Igen köszönöm h ilyen szépen szakszerüen leirtál mindent most iugy oktattál ki mint valami 2éves kisgyereket !Betudom rugni a motort csak ha megint elkurálom az egészet akkor utána nézhetek, most ha alkalmazom azt a módszert amit a legelején alkalmaztam akkor vagy sikerülni fog vagy nem !És ezért kértem a tanácsatokat köszönöm szépen!Tudjátok ez az elsö cross-om ezt is meg kell szoknom nem ugy van az h na puff most minden sikerülni fog először!Az ember sem úgy jött a földre h most puff tudott motorozni meg kell tanulni mindent igy ezt is!Nekem endurom van még mellette most az is egy másik kategória igaz h kicsi de azért megyeget szerényen!
*GD:Hidd el h ez a sport a kedvencem és ha beledöglök is megfogom tanulni kezelni a motort!Nem fogom feladni az bizony isten! Nézd meg a képeimet és megtudod h milyen motorom van ha nem tudod!
jah,töröltem a hirdetést
na eztete-e
na közben eladtam ezt a YAMAHÁT kemény 85 ezerért
de a KTM még sehol sincs
Ha,nő viszi,dikicseld meg
most várom a férfit,hoz egy 2 évvel fiatalabbat
Na,lecserélted?
azóta már mégszebb,mint ami a képein van

atsz!7vége hogy alakul? én már új géppel fogok menni,ha ma ideér a csávó
Ú,de szíp az új motrid ,majd kűggyed a telóit
úgy kell indítani, ahogy Csika Úr írja!
ha meg nem tudod indítani rendesen,akkor 1 alkalommal is szét lehet b@szatni a gyertyát,ha pl. húzod a gázt.Ezeknél a gyorsítófúvókás karbiknál el lehet ezt érni.
Ha világítást meg önindítót akarsz mér nem vettél wrf-et?
Nyíregyen van egy 250wrf,eladó is,talán 2001-es rendszám is van,de most úgy néz ki mint egy yzf-le vannak szedve a dolgok.
Szerintem ez a sport nem neked való...nem tudom milyen motorod van, de lásd kivel van dolgod, látatlanban felajánlok érte 50ezret...
Legeslegegyszerűűűűűűbb.Felmászol a moccra lenyújtod a jobb kezed,kicsi csuklód,nem összetévesztendő a csiklóval szóval azt elfordítgatva kihajtod a berúgókart,gondolom tudod melyik az .(nem a váltókart rugdosod Te?)NA ,szóval jobb lábikód talpát ráteszed,lenyomod addig a berúgókart(nem kézzel,lábbal)amig meg nem állik.A lényeg,most jön!Így tartva,nem nyomva a berúgókart,csak megtartva a szőrös vagy szőrtelen talpaddal,behúzod a dekompresszor kart,ekkor picit lejjebb esik a berúgókar(a pulzusod meg az égbe szökik ),ekkor szépen elengeded a dekompresszorkart és a berúgókart is felengeded teljesen,azt lenyomod,vagy rúgod ahogy akarod.Annak menni-e kell,ha minden baba.Igazából meg sem kell rúgni,mezítláb is be lehet indítani.Ennél okosabban leírni,lehetetlen,de szerintem má vagy 5cccööörr leírtam.Húsz kiló vagyok bármit berúgok,vagy ki,vagy szét
hello!2001 es yamaha yz 125 be miféle gyertya kell tudja esetleg valaki?üdv csaba
Mert ugy is mondták h a dekompresszort behuzom majd lenyomom a berugot és elengedem a dekompresszort és puff rugás!Ez az egyik változat!De a 2.meg az h egy picit behuzom a dekompresszort és megkeresem amíg egy picit lemegy(holtpontra) és utána felengedem és rugás!3.meg dekompresszor nélkül keressem meg a holtpontot és majd engedjem fel és rugjam de ennél tuti h leszakad a bokám !Szerintetek?
Hát ez az h nem hiszem én sem h a gyertya lenne itt a gány nem tudom h mivan vele!De azt mondták a Yamahába h a gyertyám megfőtt megint!Mondtam nekik h elöfordul és h ez még igy lesz egy jó darabig amíg nem tudom berugni!De most én azt nem tudom h annak mi a köze hozzá!Hogy most ha én véletlenül elkurom a rugást akkor már vége is lesz a gyertyának?Mert ugy jött le az egész abbol amit mondtak!Én ezt nem értem !Mert ez még a kézi dekompresszoros most azt nem tudom hogy h kell akkor kezelni mert már megmutatták eddig 3féle képpen!Na most h melyik a jó azt nem tudom!
2 gyertya ilyen gyorsba,ott nem a gyertyákkal van a baj,vagy ha igen,hozz a templomból én is onnan hordom
Jár velünk krosszozni egy nagyon kedves lány barátom. Most ült életében 9-edszer egyáltalán motoron, azaz az én YZF 250-esemen. A második-harmadik alkalom óta saját maga rúgja be a motort, gond nélkül, és egy normális testalkatú lányról van szó, úgyhogy kapd össze magad, ennyire nem nehéz a dolog...
megkeresed a holtpontot(remélem tudodd mi az) azt onnan rugj rá i nagyot
De youtubon vannak fent vidik is
Beírod coold engine starter yamaha yz250f
kizárt
Helló!

Engem érdekelne egy yamaha YZ 250es blokk, ami nem 260 ezer, hanem használt, és max 50 ezerért. 90-nél régebbi is jó! Esetleg ha alternatív ötleted is lenne, hoyg milyen motort érdemes még beépíteni, és ebben az ár kategóriában tudsz ilyet, az is érdekel!
Előre is köszi!
Sziasztok!
Szükségem lenne egy Yamaha yz 250 es blokkra, csak blokk érdekel. Ha esetleg lenne valami más 250es krossz blokk, ami beépíthető, akkor az is érdekel. Köszönöm
De lehet h még én vagyok az amatör h nem tudom berugni rendesen!Lehet h meg kellene szoknom ezt a berugóós módszert!
Igen ma voltam bent a yamahánál és azt mondták h nem lehet felrakni a világitást mert nincs valami elektronika vagy mit mondtak!Max a régieknél lehetett még anno-ba!Meg kérdztem h öninditot lehetz e rá rakni semmi féle képpen nem lehet na mondom oké ez si nagyon jo lesz!Mert most nekem az a bajom vele h gyakorolnom kell a berugását most veszem a 2.gyertyámat bele mert elvileg szétlehet basznai hamar az egészet!Nem tudom h ez igaz-e h szétlehet gyilkolni a gyertyát ilyen hamar?2napos a gyertyám!
Sziasztok!
Segítségeteket kérném! 2001-es YZ426-ra keresek hengerfejet jó állapotú szelepekkel. A vezérműtengelyek nem fontosak.
Ha tud valaki, akkor a beaeskrisztian@tvnetwork címre küldjön "ár" megjelöléssel üzenetet.
Előre is köszönöm!
és ha nem az miatt...? akkor mi lehet? mert a régi hengerfej tömítésem hibátlan de vettem 1ujat hátha az....
mi lehet a rosszabik eset....?