Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bemész egy autóbontóba kérsz egy suzuki swift hűtősapkát, lekaparod róla azt a buzi matricát és felrakod a gépre, kb 200ft
20 ezer
Köszi a segítséget remélem jó lesz csak ha nem akkor nem tudom mit teszek mert tavaly lett álítólag kicserélve benne és ismerem a gyereket aki nem egy kamuzós tipus:S lehet kicsit jobban ráálítot mikor összerakták a kuplungot és azóta talán ment neki 10szer a motor. Csak észrevehettem volna elöbb is:S mégegyszer köszi a válaszokat.
Érdeklődnék mennyibe kerülhet egy hütősapka?
Ahogy Bence14 írta, a karnál állíts hogy legalább melegen legyen holtjáték. Ha holtjátékkal is csúszik akkor szét kell szedni a kuplungot és megnézni..
A karnál állíts rajta. Pontosan nem tudom leírni mert a KTM-en Magura van
Hát ha tudnám mivel tudok rajta állítani akkor már állítottam volna egyedűl a kulcson állítottam ami lent van a blokkon.
Pedig azzal jónak kell lennie. Állíts rajta.
ipone box2 syntetic 2tváltóolajat öntöttem bele
Lehet rajta állítani. De milyen olajat raktál bele?
Hűtősapkával nem szolgálhatok
Neharagudjatok de lenne egy kérdésem suzuki rm 125 öm van most vettem azt mondták ki van benne cserélve a kuplung lamella de ma csúszot a kuplung amikor új olajat raktam bele. Lehet ezeknek a kuplungon állítani?
Én Castrol Power Racing 4T 10w50-est használok akkor az jó bele. Köszi.Azt szeretném még kérdezni nincs véletlen egy Hütő sapkád?
Jó bele pl. Motorex gear oil, vagy valami 4T olaj(castrol power1 racing 4t, Motorex cross power 4T.) De ATF olajat is rakhatsz bele sokan használják.
Ceben22 az biztos igaz hogy meg kell tanulni be indítani nekem volt 2 évig hajtottam egy 3. és egy 5. fogaskereket cseréltem benne meg egy hajtókart azon kívűl semmit és vegyesen volt használva cross és endúrózásra is a mai napig bánom hogy el adtam nagyon strapabíro mocik csak ha használtat veszel sajnos nem látsz bele a blokkjába hogy mit hallgat el a tulaj mert ilyenkor vannak igéretek hogy ez jó meg ezt ki cseréltem de az nem 100-as egy szerelőt ha viszel sajna az sem lát bele a blokkba. Az egyik haver 4 évig használta úgy hogy egy alsó és egy felső csapot cserélt a hajtókarba ha te is jó gazdája vagy egy ilyen gépnek és meg tanulod be rugni szerintem nem fogsz csalódni ! Az ok hogy miért gyártottak ilyen keveset az egyszerü mert 2003 ban már 450 lett és minden gyártó csatlakozott ehhez :)
Helló! Azt szeretném kérdezni milyen olajat javasoltok a Blokkba? Yamaha Yz 125.ösbe...
HELLó! elég jó motorok csak meg kell tanulni beindítani! ha érdekel nekem van eladó! dani013@citromail.hu vagy 0630-204 06 60 ha érdekel írj nyugodtan vagy hívj! Vagy ha bármi kérdésed van 426-al kapcsolatba nyugodtan kérdezz! Üdv:Dani
Hali mindenkinek
érdeklődnék hogy yz 250 be nmien olajat mien időközönkét cseréljek, váltoolaj mien legyen mert tegnap vettem egyet és jolakarok vele banni
krosszra használom
Azt szeretném kérdezni hogy milyen blokk olajat használjak Yamaha Yz 125-ösbe? Előre is köszi.
szia, Mesterem!
7-végén merre lesz a cross?
hali CEBEN22 engem is riogatak az inditásal de első látásra szerelem volt lassan egy éve van már meg a kiss drága de inditási gondom még nem volt hidegen melegen lefuladás után is általában elsőre indul bár én nem tiprom mint a nagyok,ez főld utat nem látot csak nálam szupermotokén használták olaszbol valo de látszot rájta hogy vigyáztak rá,pont ezért egy100asal került töbe, na aztán a belsejébe nemlátok bele de szép a hangja a váltoja jól müködik endurozásra használom de néha pályán ís,nagyon meg szeretem,ja az inditásra rákell érezni és jo lesz,ha jo a moci
...akkora, mint a Mr. Csipter nev a feketeerdeiek kozott!
Üdv!
Hát a 426f-eket véleményem szerint nehéz elindítani főleg melegen,mivel még nem automata dekompreszoros.Meg a 426f-eknek elég gyenge ponta a véltó főleg a a 3.és 5. sebesség.
Amúgy nekem van egy eladó yamaha yz450f-em és nem sokkal drágább mint egy 426-os.Ezeket nem rossz indultaból írtam csak haveroméknak 426f je van és ebbő tapasztaltam ezeket.
http://kepesmotor.hu/yamaha-kr...