Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasz
Szerintem nem kell neked karbi, kb 400.000FT akartak tőlem is kérni 1 ért !
A 31-es membránt tavaj vettem 7000 ért ( parilla vagy Jekl Józsi )
ennyit tudtam segíteni
szia csika ott lenneb leirta hogyan kell beinditani ,olvasgassal hatrebb! LEnne eg kerdesem nincs valakine elado karbi yzf400 asra vagy karbi membran? sajnos megrepedt.....szerintetek hegesztheto-e? koszi
Sziasztok!
Csak egy pár kérdéssel fordulnék hozzátok vásároltam egy yz426f-et,és mondták hogy ezeket kicsit macerás beindítani dekompresszor,hideg,meleg,szivató stb.. Szóval hidegen kb 2.-dik rúgásra indul de ha véletlenül leáll vagy lefullad akkor számomra lehetetlen berúgni közben ömlik a benzin a túlfolyón,gondolom túlszívja magát...

Előre is köszi a választ.
ne cseréld el.jobban jársz.higgy nekem
Ahun vagyok,mind pörög
Végre pörög ez a topic is
Fu nem tudom nem sok lehet nem értek hozzá azért kérdeztem.
rotyog? az kizárt, esetleg csak keveri a lapát benne a folyadékot, a víz az megtalálja magának az utat nem kell neki segíteni , a láncnál meg nem tudok már mit kitalálni.
mennyi a negatív sülyedése a motorodnak?
Vannak ilyen kinyílik a pofám,ha nem segítenek gyerekek.Ezek nem is érdemlik meg,de ha egyszer találkoznánk........... segítenék rajta
Én a ka(á)romat szoktam mérni nem a kezemet, de mindenki másképp csinálja!
Jól van, látom zajlik itt az élet!
Kellene egy új " keménykedjünk" topic!
Hát van ez igy már mondtuk hogy kemény vagy
Grat
Nekem a pöcsöm annyi
Mindenki már a csikaval van jól nyomjátok akkor beszélgesettek nem kell a tanácsotok majd kérdezek mást. (amúgy meg a Kezem 39,5 beduranva)
Mutasd a hátad! Legyél vagány
AHa. legyen igazad. de azért belegondolva 16 évesen igazán kigyúrva jó nagy pofával nagy verekedő képességel kemény is lehetsz.
Szerintem Ő a Vicces Kee
egy gond van hogy nem én űlök a motoron hanam a unokatesom.
Ilyen a hátam,na mutasd a tiédet
Akkor téged most PÖRÖLYNEK vagy CSONTTÖRŐNEK hívnak?
Valaki védjen má meg ettől az elvetemülttől,akkora mint a yeti Má szarrá röhögtem magam Minek írkálok vissza neked?