Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezzel az oldallal szemezgetek
link
szerintem olcsóbb
OK köszi! Majd holnap széttekergetem
Már beleőszültem a sok telefonálgatásba, levelezésbe de bizonyos dolgokat jóval olcsóbban meglehet szerezni. Van ami külföldön is annyi vagy még drágább postával...
Melegítsd be, tekerj egy kis alapjáratot rá majd utána szórakozz a levegő csavarral, ha megtaláltad az ideális fordulatszámot akkor pedig vedd vissza az alapjáratot.
Te is aztán jó sok helyről rendeltél
Nekem is az van benne 81 óra multán kopp kopp
De akihez most viszem szerketülni az le akar beszélni róla, mert már indonéziába csinálják stb stb
Okés, menjetek csak én tuti nem leszek ott
PROX. Ami benne volt az is PROX volt, azzal vettem nem volt sok baja, de hamár szét volt szedve...
Sziasztok!

Gondoltam szólok, mivel van pár itt fórumozó, aki szokott a Bagi crosspályára kijárni, szombaton megyünk!
prox? vagy ilyesmi?
És a hajtókar az milen volt?
hajtókar + tömítés - ebay.com
főtengelycsapágy + gyertya - vatera
kuplungkosár + olaj + szűrők - universal
másik kuplungkosár - newandusedparts.com
gázbovden - viktor motor
tömítőpaszta - würth (ezzel jól beszoptam loctite pasztája ugyanolyan jó!)
szelepszár szimering - yamaha fehér
fékbetétek - parilla
főtengely fogaskerék - laposracer

Hirtelen ennyi, valamit biztos kihagytam..
Az ilyet látni kell
Te honnan rendelted az alkatrészeket?
Megint akadt egy kis probléma, így a Virtuális Szerelőműhelyhez fordulok Szétkaptam a karbit kipucoltam rendesen... összeraktam beállítottam mindent rajta ahogy volt de nem megy. A "páljlot szkrú" betekertem koppra először 1+felet ki, utána még felet ki. Így szívatóval úgy jár mint régen viszont ha visszatolom akkor leesik az alapjárat és leáll. Utána elkezdetem tekergetni az alapjáraton, akkor felpörög mint az állat és szívató nélkül úgy is leáll. A bilincsek jól rá vannak húzva a csonkokra. Új gyertya van benne CR8EIX (irídium). Tipp?
Igen...
Sikerült el adni a tdr-t?
Reggelt.Azokat a csavarokat imádják szétcseszni
A rutinosak bit fejet használnak a kilazításához,és akkor örök életű
Hogy szomorodna meg a NISSIN mert puha csavarokat használ a fedelekhez meg az is aki menetrögzítőt tesz alá!
Sziasztok, vkinek nincs véletlen eladó felniszettje? wr-be kellene
Köszi
valakinek nincs 1 yz 125 (86 os kiadás) hoz való hengere?
ha van valakinek IRJATOK FONTOS LENNE
Csá
Késsz már a mocid?
Sweifer menyire ajánlod mint szerelő? Mennyi idő még összerak 1 blokkot ha meg van minden, el van havazva? jah és milyen drága? Itt a nyakamon a nagyszervíz, és nem akarom húzni halasztannyi
kecskeméten biztos van
Sziasztok!
Nem tudtok valami Szerelöt Bács kis kun megyébe?
vettem 1 Yamaha YZ 125 ös motort és nincs benne Power szelep és azt kéne meg csinálni...
a
Motor az 86-os
de power nélkül nem az igazi
meg van elméletileg minden hozzá csak belekéne tenni
Vagy itt valaki?
itt mindenki +buzult , halott ez a forum is.
Kössz a jókivánságokat, én is üdvözlöm Katit
Szasztok

Mindenki dagonyázik, mert jól esik ?