Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÜDV!
Valaki aki vágja...egy kérdés:)
Milyenek ezek a 426F-ek?
Mert elég kevés ideig gyártották és viszonylag olcsók.
Érdemes ilyet venni?Vagy van valami széria hibájuk vagy nem jó minőség?
Előre is köszi a segítséget!
Beni
Hali!
Eladó, vadiúj kartervédő.
http://kepesmotor.hu/motor_vaz...
hali mindenkinek! eladó yamaha yz 80 ,komplett gyújtás,csak fel kell rakni ,8000ft,kipu 6000ft ,stb.06702008082
Mitől lenne dugolásod?
1,9 l körül van a hűtő ha jól emlékszem. Ha kevés lenne a víz nem tudna kifolyni, mert felette levegő lenne szerintem, ami pedig összenyomható. Ott max gőz jöhetne. Cserélj valakivel hűtősapkát és próbáld ki. Feltételezem, hogy a hűtő tiszta kívül belül, a lamellák között átlátsz. Ha igen és a motor is jól van karburálva, és mégis melegszik, akkor vedd le a hengerfejet, hátha beledolgozik a motor (hf tömítés, deformáció, repedés). Bár ilyet még én yz125-ön nem láttam.
És az végedt nem folyhat a víz a túlfolyon hogy dugulás van? Vagy inkább az volt hogy kevés víz volt és hamar felmelegedett? És amugy hány literes a hütő? Yamaha Yz 125-ös..
itt találsz kipufogót!
www.krosszmotorok.hu
*megmondják
Autósboltba meg mondják ahogy mondták elöttem is. Igazából az a lényeg hogy nitrit, foszfát és amin mentes legyen de szinte már mindegyik az.
Hello! Szerintem maradj a 2t-nél! 400 ért nemhiszem hogy lehet megkíméltet venni, minimum 450 egy jó 2002-03-as! Olcsóbban jössz ki mintha 4 üteműt vennél meg élvezetesebb is!
autósboltbatudják milyen kell bele
És még azt szeretném kérdezni hogy motorhoz valo fagyálló kell bele? És az nem lehet a próbléma hogy kevés fagyálló volt benne és nagyon hamar túlmelegedet és ezért engedett le? Előre is köszi.
Ezen csak MIMO van rajta, nagy név Ő a Pannonhalmi mx-esek között
1- használd a válasz opciót, a hozászólásom alatt ha nekem írsz.
2- neked nincs kiegyenlitő tartályod, ha csak nem találod +rajta , de szerintem kizárt
3-Így nehéz lesz +javítani, keress valami jó szakembert (nehézlesz) aztán élőben többet tud mondani
Szívesen segíttenék ha környékbeli lennél....
Sziasztok!kellene nekem egy 2001 es 125 ös hátsó dob(yz).ha esetleg valakinek lenne megvenném!
És amugy hány Liter hütöfolyadék van benne a tartályba? És mi akkor a baj ha túl melegszik mi akkor a tehendő?
Az már szent igaz
Ja, de ezen éppen se te, sem én nem vagyunk rajta...
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék.Eddig Yz125öm volt, most szeretnék Yz250 (2t) venni.Érdemes ilyet venni még vagy inkább az F es 4ütemüt?Olyan 400ezret szánok rá,de jó állapotú érdekel,nem lestrapált.
Előre is köszi!
és ha túlmelegszik a mocim akkor mi a tehendő, vagy azt hogyan lehet megtudni, vagy akkor mi a baja?
ezek zárt hüttők, nincs kiegyenlitő tartály.
A hűtő sapka csak akkor mnyit fel ha túlmelegszik a motor, ekkor a gőz felnyomja a sapka alján lévő rugót, és a túlfolyon távozik a víz.
Vagy túlmelegszik a mocid, vagy rossz a hűtősapkád.
Szerintem ezek a dolgok lehetnek, de ha valaki jobbat tud az cáfoljon meg...
Helló! Egy kérdést szeretnék kérdezni vagy egy Yamaha Yz 125-ösöm és mikor motorozok el kezd csöpögni a Hütő túlfólyon a viz ez mért lehet? Előre is köszi a válaszotokat!
Hy! Valaki tudna nekem szerezni egy YZ 125 "92 jobboldali idomot?
Fontos lenne, a motorok érdekében. :) köszi.

miaoni@freemail.hu
A vasad + van hozzá
én ha ekkorát tudnék ugrani