Vagy el van repedve a hengered, vagy a hengertalptömítés ereszt.
Húzd le a hengert és nézd meg.
Szerintem 86-ban már tárcsafékesek voltak az yz-k, elöl tutti.
Jobb esetben a régi hengerfej tömítés annyira eresztett hogy bement a víz a hengerbe és lefolyott a forgattyúsházba, szívd ki a vizet vékony gumicsővel utána szárítsd ki hajszárítóval mert nem fog elindulni soha.
Yamaha Fehérnél alakítottak át régen yzf-et, igaz csak a műszakira volt jó látni nem lehetett az első fényszórónál. Vagy teszel bele egy aksit és megy amíg le nem merül, nekem is így volt.
sziasztok! 1 kis segítséget kérnék tölletek remélem tudtok segíteni!
olyan Problémám lenne hogy van 1 yamaha yz 125 ösöm azt hiszem 86 os
és az a baj hogyha rugdosom akkor folyik a Víz....
Azt hittem hengerfej tömítés és kész... Vettem 1 tömítést és nem jó ugyan azt csiinálta aztán leszedtem a hanger fejet és ugy is elkezdtem rugdosni és kiderült hogy a dugó hozza valahonnan a vizet... fel-...! csak nem tudom honnan... szoval amikor rárugok akkor a dugó hozfel sokvizet
Szerintetek mi a baj? Légyszives Segitsetek nagyon fontos
Sziasztok!Azt szerintetek hogy lehet yz-f-re rakni világitást?Mert láttam egy yz-f-en és kiváncsi lennék rá hogy azt hogy lehet megcsinálni?Valaki megtudná nekem mondani?köszönöm
Én most cseréltem az elsőben, a gépkönyv nem mennyiségre hanem cm-ben adja meg az olajszintet ami 125 mm-er, ami nekem pont fél liter olaj volt száranként.
Hallod és szerinted vegyek egyből egy hengerfej tömités és cseréljem ki vagy vegyek előbb egy hűtősapkát és úgy próbájam ki vagy nem tudom hogyan kéne amugy meg mennyi egy hengerfej tömités, és egy hűtő sapka?:D
0,8 vagy 0,9-en nyit a suzukié most nem tudom fejből, nekem meg 1,8-as volt fenn a (tuning miatt) és maradt is, a másik csak próba volt mert nyomta a hűtővizet, de a hengerfej pakolás volt a hiba.
vettem egy hűtőt a suzukinkba (998ccm) és a rajta lévő sapkát áttettem próba képen a motorra mert az nyomta a vizet, teljesen egyforma mármint a 426 és a 97-es swift sapkája. De ha van mintád akkor vidd magaddal.
Húzd le a hengert és nézd meg.
Szerintem 86-ban már tárcsafékesek voltak az yz-k, elöl tutti.