Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csumider, mi a Pálya Főnök? Írj rám priviben, mikor merre hogyan.
Régebben gondolkoztam, hogy ha lenne nekem is még 1-2 felhasználónevem, tökre egyet értenék magammal.
hali a kor sokat számit 10 éves motor ís lehet jo ha elözö gazda odofigyelt rá de a 3éves ís lehet szarabb mint a 10éves ,én mikor eladtam cagivámat mégegyszer anyit ráköltötem mint amenyiért vetem (fasza is volt) rá egy évre anyiért birtam eladni amenyiért én vetem ugyhogy buktam rajta,tehát aki szerintem nagyban árul motorokat nem érdeke anyira foglalkozni velük akárki is vesz motort vigyen magával valakit aki keni vágja a dolgokat,de azért ki lehet fogni kís szerencsével
Ez a krisztián nagyon nagy üzletet akar mindig csinálni! Most mondom mindenkinek hogy őt is nagyban kerülje le mindenki mert, csak ő akar de nagyon nagyon jól járni és közeben bőven van hibája az ő általa kínált motoroknak is! ÉS amúgy meg nem tudom melyik használt motornak nincs hibája, mert szerintem mindegyiknek van, éppen ezért vesztik el az értéküket, és persze hogy egy 10 évesnek nem annyi a baja mint egy 3 évesnek, de szerintem ez egyértelmünek kéne hogy legyen csak ő számára nem az!
Ennyi!
Erre azt szoktam mondani,akinek nincs pénze, ne motorozzon
dehogy nem is szar, csak kevés a pínz
Főleg optikailag nagyon szép!
Az nagyon jó,mi a baj vele?
LOCTITE amit írni akartam
ti hany L olajat teszte a motorba? vagyis mennyi megy bele? yz 400,450f?
Mikor mindenkit hazazavarnak a kocsmából.
"locktime"

Na az vajon mi lehet?
Ha harc legyen harc! Minden motor szar, emberek,mind az
Amúgy meg mindenkivel korrekt vagyok aki lejön hozzám motorért!
A hozzászólást sem bunkóságból írtam, hanem a motorod valós állapotát osztottam meg a fórumozókkal! Nem értem telefonban meg e-mail ben miért nem az igazságot mondtad. Akkor elkerültük volna ezt a kellemetlenséget!
Tudod az a gond hogy ezek után még nekem kell magyarázkodnom! Én megmutattam a motorom amivel úgy láttam te is megvoltál teljesen elégedve! De nyugodtan cáfolj meg ha nem így volt!
Lehet neked úgy tűnt, de nem kibaszásból hívtalak le!
Amúgy a motorodról:
-első-hátsó gumi kuka
-első fékbetét kuka
-felnikre rá lett festve így az évjárat nem látható
-hátsó villa valamiért grafitra van fújva
-az összes burkolat és matrica kuka
-üléshuzat lukas
-kuplungdekli hegesztett
-berugókar meg a szerkezete is rossz
- házi váltókar
-locktime-al van összekenve a kupplung oldala
-az évjárat nem 2000 hanem idősebb, pontosan nemtudom hányas mert be lett festve a vázszám is!
-kipufogó felfogatók monyákok meg össze van sziloplasztozva az össztételnél!
-néhány helyen a csavarok is kiállnak!

Szerintem te azt gondoltad hogy mert fizetsz 300-at akkor biztos beszámolom!
A 15 000 ft-os üzemanyagköltségről meg annyit hogy mondtam hogy odaadom majd a motorhoz az új Prox dugót!
Jah és nemtudom miért kellet fikázni a Magyarokat hogy igy kontárkodnak meg ugy az Osztrákok a királyok MINT HA TE NEM MAGYAR LENNÉL.örülj neki hogy ott a kawát megkaptad kb 450é és árulgatod 650é és köszia megbeszélt gázolajpénzt ami 15rongy
krisztian19861! köszi hogy irogatsz ide nem kell bunkóskodni hogy neked nem tetszett hegesztett?festegetett?! még jó hogy lefestik a 10éves motort. na mind1.Ennyi erővel én is irhatnám ide hogy tölled senki ne vegyen semmit mert Ausztriábol hozod át a hulladék gépeket és te otthon összerakod pl.
pinkmotors.hu
www.gerecsemotor.hu
Esetleg ő tudhat. Vagy gyári újat. De ha felhozod, ránézek, hátha javítható!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yz-3972452

Ezt a motort még véletlenül se vegyétek meg ha jót akartok! Beszámoltam volna a KXF-be de valami kegyetlen szar a gép! Hegesztgetett, festegetett, monyákolás hegyek! 150 000Ft-ot ér maximum így ahogy van nempedig 300 felett!
Most vettem a motort szinte semmit nem mentem vele..
Mennyi üzemórát mentél azokkal a szelepekkel?
Valaki suzuki RM250(2003)-hoz berugokart nem tud esetleg?Ár megbeszélés szerint!Várom hívásod 30/6447507!