Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ment mail kinél,mert én nem érek rá
Sziasztok!
2003-as yz 450 hez keresek alkatrészeket,leszakadt az egyik szelep,és nagy cirkuszt csinált..
Ha van tippetek,hol keressek alkatrészt,azt is megköszönném
Üdv.
Mail címem:gofree@citromail.hu
Nem A tiéd szögletesebb,teljesen más.Az RM első rajtszámtáblát,a telóvédővel,mennyi-é dobod hozzám?
Hali!
Vmelyik idom stimmelhet 2004-es Yamaha WR-re?
150 üzemóra után, szerintem nem csak azt kéne nézni
Az olyan,de alvázszámból megmondja a yamaha.Nekem is van valahol,de nincs idő kutatgatni
Halihóóó!
Eladó a motorom!
Sok x-trával!
ha vkit érdekel hívjon vagy vegyen fel msn-re!
tel.:+36304405584 msn: nem-ethakos@hotmail.com
csak komoly érdeklődők! 290.000i.á!
vagy 125 2t crossra cserélem, ha kell ráfizetek!
Hali!
Alvázszámból ki tudod deríteni
1997 : 4XM-001464...
1998 : 4XM-011530...
1999 : CE03C...
2000 : CE05C...
2001 : CE08C...
2002 : CE09C...
Látom nincs nagy pörgés itt! Meg azt sem tudom hogy miről tudom megmondani hogy valóban 2000-es évjárat.?
Hali! Tud valaki esetleg mondani valamit erről a motorról. Beszámolom a KxF-be és nehogy valami meglepi legyen vele:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yz-3972452
jah! maximálisan a csizmára öszpontosítva télleg az a legjobb a képen!
jó a......csimma
szinténzenész
én hiflo-t olajszűrőban használom. ott jó. légszűrőben csak twinair. az bevált.
Én nem szeretem a hiflot légsűröbe, nem valami tartós legalábbis nálam
Akkó a szelepeket nízezsd +
Nekem is vészesen közeleg a nagyszervíz
NGK
CR 8E
Azt elfelejtettem az előbb, hogy mitől lehet, hogy kb 4 motorozás után behal a gyertya?
Valaki megtudná nekem mondani, gyárilag milyen gyertya van a 2002-es Yami 426-ban!
Előre is kösz!
Szasz

Megjött a vázvédő 5500-é (ufo)
+ A légszűrő 3200-é ( hiflofiltro )
A következő móka a dugócsere + a honolás mert nehezen indul már
Sok sikert neki
ha tényleg annyi lett beleölve akkor érthető hogy miért ennyi, de kérdés az h megérte e, és hogy van e olyan aki esetleg ennyiért meg is veszi.
Mindenki annyiért adja a motorját amennyiért akarja de ez nem sok érte?
sziasztok! gondoltam megosztom veletek az érdekességet ami ért.

tegnap szétszedtem az yz-t és a hengerfely tömítés volt elszálva, az a gumi karika( ó gyűrű). szoval végigjártam a motoros üzleteket, és sajnos külön nem volt csak tömítés szettben ami 8 ezer ft.
ekkor úgy döntöttem hogy biztos van más módszer.
ma elmentem egy tömítés szaküzletbe, és mázlimra pont volt egy hasonló ógyűrű. megvettem kemény 150 ft-ért, összeraktam és voálá, jó lett.
megkérdeztem az a gyűrű hőálló, ugyhogy nem hiszem h lesz vele gond. menni még nem birtam vele az eső miatt de üzemi hőfokra fűtve, pörgettem üresben és nem bugyborékolt a hűtő.
legközelebbi menet után kiderül h sikerült e 150 ft bol megúszni, avagy ismét eszi majd a vizet, és jöhet a szett?
majd kiderül.

hát szóval ennyi.