Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

yzf 400 426 alkatrészek eladóak!
Igen egyel továbbit is le kell venni, de nem kell széthúzni szerintem.
Ha az motorkerékpárba való olaj, szerintem jó lesz bele, legfeljebb hamarabb cseréld.
Az enyémbe is az van Kitűnő
Már nem sok van hátra
nekem Castrol actevo 10w40 es motorolaj van az yz-be, ezt nekem egy nívósabb szerelő ajánlotta.
azóta nincs is gondom a kuplungal, és semmi probléma a motorral.
kb 2500ft. nem nagy összeg.

De tényleg ha már ennél a kérdésnél vagyunk, ti mit mondtok erröl az olajrol?
Köszi megpróbálom!
Aztán kiderül mi a ludas. Az egyetlen problémám hogy elfogyott az olaj.
Vagyis nincs itthon ,csak a Mol-nak van valami 15w-40-es motorolaja. Nemtudom célszerű-e azt beleraknom. Mondjuk a castrol hasonló olajánál nem lehet rosszabb.
Ezen mondjuk nem csak közvetlenül a kuplung deklijét kell levenni hanem a mögötte lévőt is hogy a kérdéses részhez hozzáférjek.
Ezért nem kell széthúzni, elég a kuplung deklit levenni, legalábbis az YZ125-nél. Olaj leenged, motor oldalrafektet, és már szeheted is le.
Sikerült?
Köszi h. megnézted.
Nézd meg auneréknél, nekem is onnan hoznak
#Pálfy

Voltam ma RMC-ben de se nekem se neked nincs vázvédő
Ne aggódj, ha le is tört bármi az már biztosan megtalálta az új helyét! Én nem szarakodnék a széthúzással
Köszi!
Igen,a kopás/törés nálam is előkelő helyen van.
Mondjuk mielőtt a mocit megvettem,előző tulaj felújíttatta,el tudom képzelni hogy ezt a részt rosszul rakták össze.
Na majd kiderül:)
szerintem belül valami apróság szétugorhatott ami akadályozza a "beakadást" avagy csak simán elkopott valami és ez miartt nem smakkol.. erre nem nagyon tudunk mit mondani, érzni kell...
Sziasztok!
Ugyan nem Yamahám van (Tm 80 mx),de van egy problémám,kiváncsi vagyok mi a véleményetek/mire tippelnétek.
A berúgó szerkezet vicceskedik,konkrétan ha be akarom rúgni akkor először a kart előre hátra mozgatnom kell hogy belül beakadjon,és akkor műxik. A rugó jó benne. Talán nem olyan nagy was ist das,de akkor is idegesítő hogy ha nem indul egy rúgásra a vas akkor ott kínlódok a kar buzerálásával 5 percig mire újra próbálkozhatok.
A blokkot egyelőre nem szándékozom megbontani,jó lenne ha októberig kibírná,utána viszont már nincs visszaút.
A tippeket nagyon megköszönném!
nah akkor fel is teszem a kérdést, ily jó ötlet után: van valakinek egy hengerfej tömítése yz 125 94" es évjárathoz?
azt tudom h van bolt gödöllőn vagy 3 -4 de én akárhányszor bementem akármelyikbe soha nem volt semmi ami nekem kellett volna... de okvatlen végignézem majd...
köszi!
Gödöllőn van moccos bolt,de szerintem,rendelésre van nekik is.Nem drága.Lehet van itt olyan akinek van is fölösleges
sziasztok!
ma hengerfejes lett az Yz-m, de szerencsére nem sült meg, mert időben észrevettem.....
kérdésem az volna h gödöllőn illetve környékén hol lehet, és megközelítőleg mennyiért, hengerfej tömítést venni? (gumi karika)
Hali!

Nincs valakinek YZ 450re kábelkötege ami a CDI-től megy hátra?
2003
kormolnám
Ha a hirdetésednél a te kuplungkosarad van akkor az nem "egy két helyen van beütődve" hanem iszonyat brutál módon. Ennél tuti nem oldott a kuplung és ezért kopott meg a lamella és a kopott lamellák miatt csúszik. Nemde bár?
Hát okos "szerelő" lehet ha azt mondja hogy a beverődéstől csúszhat.
Kopott lamellák,fém vagy parafa esetleg mindkettő,vagy gyenge rugók,esetleg befeszült rugók(rossz szerelésnél előfordul),ócska minőségű vagy régi olaj.Ennyi A csúszáshoz a beverődésnek semmi köze,mert ugye a kuplung az mindig feszített helyzetben van,oldásnál lehetnek akadozásai,vagy nehéz behúzni,de attól nem csúszik
Amikor nyit a power akkor lehet érezni hogy csúszik a kuplung, szerelő mondta nekem is azt h a kuplungkosár kicsit megvan ütődve lehet azért is csúszik. Mi lehet akkor a baj ?