Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább,ott füstöt intézzé olcsón Van pár haverom arra
Azé mé csúszna? Meg hézagolni a lamellát Beszarok
sziasztok ! lehetséges hogy azért csuszik a kuplung mert a kuplungkosáron lehet látni egy két beütést? igaz a kuplungcsapágy is elég szar azt most cserélem ki kiváncsi vagyok hogy most jó lesz e. vagy a lamellákat kellene kihézagolni ?
Mik vannak...
Rajtsegítő Fékezésnél nem rúgja fel a hátulját,okos kis találmány
A láncot a közepénél megemelve kb. 5 cm-re legyen a villától. Legalábbis én így szeretem
Sziasztok
Érdeklődnek hogy mennyire lenne igény Békés megyében egy új motokrossz pályára. Én magamnak mindenféleképpen megépítem,de a további látogatok száma nagyban befolyásolná a pályát.
A pálya pontos helye még nem biztos, de Csorvás és Békéscsaba között lenne a 47-es mellett. A pálya esetleg ha lesz rá érdeklődés akkor gvad pálya is lenne egyben.
Helló! Azt szeretném kérdezni van egy Yz 125-ösöm és be szeretném állitani a láncot de nem tudom milyen feszes legyen, hányas rublikába tegyem? Előre is köszi.
Az a bovden ott rugóval az mi az?
Már múzeális,de jó lett
Jó is a gép kívül-belül
Szép
Ha nem azért akarnék szabadulni az EXC-től, mert számomra feleslegesen erős, már hívnálak is
Eladó a gépem, ha valakit érdekel írjon
http://kepesmotor.hu/yamaha-kr...
Szerintem 07-től mindeggyiket bátran + veheted.
Persze a 0 km-esnek párja nincs.
itt van 1 mingyárt
Ezt nyugottan megveheted szerintem....
Sziasztok szeretnék venni 1 yz250f et melyik évjáratot ajánljátok 2007-től máig szeretnénk. de a wr250f is megfordult a fejemben válaszokat várok köszi.
De ez a thor nak az alap modelje 2011-es ez joval olcsobb 30-ba benne van
Csá, egyenlőre nem kell!
mi a pálya kint? meloztok már? vagy csak vagytok?
Csumi Mr! Na mi van nem jeleztél vissza, hogy akkor kell-e a ruha vagy nem! Írd meg, mert ha kell akkor veszek...nem azért írtam, hogy gondold át mert problémát jelent beszerezni, hanem csak az ár miatt, hogy megéri. Ha kell viszem a Thort Jelezz!
Ezzel vettem!
és azt hol szetted, vetted, teremtetted ?
Köszi, ezt megkérdezem!
Nekem meg pont yz 400f '99 volt rákótányolva
Na ilyenekkel nem foglalkozom,így ezt nem tudom
lehet jó a tiédre :

http://www.rmcmotor.hu/termek....

kértem tőlük árajánlatot emailbe, de nem válaszolnak
Amúgy ha valaki újrafújta már a hátsó rugót az milyen festékkel tette? Nem merem sima kannából mert szerintem az nem elég rugalmas hozzá.