Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáá
Már alig várom

Lett egy komplett kuplungkosaram fogaskerék rész nélkül mindennel lamellákkal rugóval, ha érdekel valakit teszek fel képet.
Szisztok!
Új vagyok a fórumon, mert most vettem egy yz426F-et.
Abban kérném a segítségeteket, hogy ha endúrózásra használom a gépet akkor milyen kötelező üzemóránkénti javításokkal kell számolnom?
Inkább ne motorozzál,csukd be a szemed azt álmodj róla 10 perc alatt úgyis elfáradsz Többe kerülne a leves mint a hús
Bermate!
Nem parázok csak szeretnék még idén motorozni....dehát sajnos nem hinném hogy lesz belőle valami már csak jövőre...pénzhiány miatt.
De azért köszönöm hogy ilyen segítőkész vagy meg persze aki még segített kösz srácok!
Te nagyon beteg vagy .....dobd le a fékéket is, az sem kell rá anélkül is megy
Szasztok
Kinyaralgattam magam idénre ...ideje lesz motorozni.
Zordon: megjött a fájl, holnap elkezdek vele foglalkozni....ha még nem késő
MISU!

Látom, nem nagy para! Egy kis utánajárás és megvan minden! Ne parázz! Egyébként nem értek vele egyet hogy power nélkül használd. Maga az élvezet miatt! Gerecsemotor.hu, bakonymotor.com, krosszmotorok.hu! Koörábban már a kommentelők írtak ezekről a bontósokról, de szerintem egy próbát megér! Bár Én inkább a digattyúval kezdeném, ha jól látom egy kicsit odabasz! CSERE! és utána a power! Ha valamit akarsz még itt, vagy telefonon elérsz!
De figyelj a Power tényleg nem viccből van benne. Anélkül nehéz menni. Szerintem ha már megcsinálod akkor rendesen
50ezret:)bár csak annyit kéne..
Bence..köszi
ráköltesz alsó hangon 50ezret és szarakodsz hogy power nélkül fogod használni? beszarás mik vannak....
Benzinbe 1:40 vagy 1:33 és csak full synth olaj. (Motul 710,800, Repsol Racing, Elf XT stb.)
Váltóba: ATF olaj, Váltóolaj(Motorex gear oil), vagy valami 4T( pl. Castrol power1 racing 4t).
És szerintetek milyen olajat használjak bele gondolok hajtóműolajra meg motorolajra?és milyen arányban...ja és kap új dugót,hajtókart is ezt hozzáteszem..
Bocsi hogy ennyit kérdezek de még nem vagyok benne a témába.
Köszi szépen!
basszus! Nagyon keményen nyomod!
Misu !

Itt érdeklődj bontott power mechanika ügyében.Nekem anno innen lett első seb.fokozat fogaskerekem a váltóba.:06-70-385-9600 Sok sikert!
csika
Misu te meg ne bolondozzál, nem véletlenül van benne....
hát ezvan:S power nélkül is elmegy...hát ez már télleg kínlódás...
A helyét azé,öntsd be gipsszel,vagy ólommal,vagy inkább má vigyed a szeméttelepre Istenem,miket nem csináltok kínotokban
Aha értem!köszi a segítséget akkor nem lesz benne power.
Hát nyomatékot vesztesz amiből nincs túlsok egy 2t-ben.
Értem!szal ha nem veszek bele power-t nem vesztek nagyon semit sem..?
Hát ha nincs benne power akkor semmi nem nyit ki. Azért érzed felül erősnek mert ott erős a 2t, meg akkor nagy szerepe van a rezónak is. Ha nincs benne power akkor felül ugyanúgy megy csak még kevesebb nyomaték lesz alul amiben a 2t egyébként sem erős.
ha nincs az yz-be powerszelep akkor az állandóan nyitva van vagy nincs? gyárilag van benne am...de ha nem tennék bele az nagy bajj?:D mert fordulaton így is kinyit vmi és meggy..
Sziasztok! Anyit szeretnék kérdezni van egy Yz-m és ahogy jön a kipufogó és utánna jön a dob és alata van egy csavar csak nincs benne és onnan csőpög az olaj, és oda tegyek cavart vagy ne? Ez szeretném megtudni. Előre is köszi.