Szisztok!
Új vagyok a fórumon, mert most vettem egy yz426F-et.
Abban kérném a segítségeteket, hogy ha endúrózásra használom a gépet akkor milyen kötelező üzemóránkénti javításokkal kell számolnom?
Bermate!
Nem parázok csak szeretnék még idén motorozni....dehát sajnos nem hinném hogy lesz belőle valami már csak jövőre...pénzhiány miatt.
De azért köszönöm hogy ilyen segítőkész vagy meg persze aki még segített kösz srácok!
Látom, nem nagy para! Egy kis utánajárás és megvan minden! Ne parázz! Egyébként nem értek vele egyet hogy power nélkül használd. Maga az élvezet miatt! Gerecsemotor.hu, bakonymotor.com, krosszmotorok.hu! Koörábban már a kommentelők írtak ezekről a bontósokról, de szerintem egy próbát megér! Bár Én inkább a digattyúval kezdeném, ha jól látom egy kicsit odabasz! CSERE! és utána a power! Ha valamit akarsz még itt, vagy telefonon elérsz!
Benzinbe 1:40 vagy 1:33 és csak full synth olaj. (Motul 710,800, Repsol Racing, Elf XT stb.)
Váltóba: ATF olaj, Váltóolaj(Motorex gear oil), vagy valami 4T( pl. Castrol power1 racing 4t).
És szerintetek milyen olajat használjak bele gondolok hajtóműolajra meg motorolajra?és milyen arányban...ja és kap új dugót,hajtókart is ezt hozzáteszem..
Bocsi hogy ennyit kérdezek de még nem vagyok benne a témába.
Hát ha nincs benne power akkor semmi nem nyit ki. Azért érzed felül erősnek mert ott erős a 2t, meg akkor nagy szerepe van a rezónak is. Ha nincs benne power akkor felül ugyanúgy megy csak még kevesebb nyomaték lesz alul amiben a 2t egyébként sem erős.
ha nincs az yz-be powerszelep akkor az állandóan nyitva van vagy nincs? gyárilag van benne am...de ha nem tennék bele az nagy bajj?:D mert fordulaton így is kinyit vmi és meggy..
Sziasztok! Anyit szeretnék kérdezni van egy Yz-m és ahogy jön a kipufogó és utánna jön a dob és alata van egy csavar csak nincs benne és onnan csőpög az olaj, és oda tegyek cavart vagy ne? Ez szeretném megtudni. Előre is köszi.
Már alig várom
Lett egy komplett kuplungkosaram fogaskerék rész nélkül mindennel lamellákkal rugóval, ha érdekel valakit teszek fel képet.