Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kizárólag csak hülyeségeket Csere
Csika,

Nem tudsz mondani valamit a kérdésemre? A valamin kívül, ha-ha
könyv nem érint bocsi
Ezt a rajzot is már láttam de azért köszönöm hogy segítel
A kösz most nem érint de azért köszi
eltüntek mi?
kicsit figyelmesebben tessék!
http://www.ronniesmailorder.co...
Van hozzá könyvem,ha érdekel
ezen az oldalon nincsenek power rajzokmármint a rud meg stb...
először is nézd össze hogy melyik évjáratok stimmelnek cikkszám alapján:
http://www.ronniesmailorder.co...

Ettől független lehet még egyezés más évjáratokkal is, de azt csak élőben lehet eldönteni.
hát ien nincs 92eshez nem is találtam vagy én vagyok balfasz
92es 4db-001196alvázszám:)
Értem..áá van sok zséé persze legalább lenne..:D na mind1 köszi a segítséget majd vhogy megoldom..
Elmész Cseténybe, vagy Mesterszállásra aztán ott találsz. Vagy ha van sok zsé akkor megrendeled yamaháéktól.
"F!ncy"
Igen már csak azok kellenének de hogy honnan az anyámból fogok keríteni cucokat hozzá am az a kisnyelv alul már van már csak fölülre kéne...meg a rudzata amit mondtál meg a rugó...
Sziasztok,

Nem tudtok olyan helyet lehetőleg Mo-n ahol fel tudnak újítani kuplung kosarat (külső)? A új kosár nagyon drága, ha meg nekiállok kireszelni (vagy kimunkáltatni) akkor az anódizált réteget le is szedem aztán után hamarosan tényleg jöhet az új.
A bontott nem ok, mert mindegyik be van már verődve rendesen.
Szval ha tudtok valami megoldást az új vásárlásán kívül akkor ne tartsátok magatokban!
Misu már csak a tolórúd kell,meg az a két kis vasdarabka amihez a tolórúd kapcsolódik és egy rúgó van a kettő között....Feltéve ha a röpsúly benne van...:)
A jövőhéten viszik Pécsre a hűtőshöz, remélem + tudja csinálni
Ha nem akkor + keresem akit te tudsz. ( köszi az segítséget )
25-30e a használt ( ki tudja lukas-é )
"Bermate"
az alufedél a henger másik oldalán az megvan!
Küldj 1 komplet blokkot
Sima! Akkor inkább kimegyek érte ...
ha még menthető akkor Piliscsabán van egy öreg elég jól dolgozik, bár sajna elérhetőséget nem tudok, de gógli tuti tudja ; )
25 az uj kosár,még senki nem kereste,van több db. ill romániába vittek egy 010es gasgas 250 4tbe mer t abban is yamaha blokk van.tel számom a hirdetett kacatjaimnál van/adatlap/
Hol voltál te amikor kuplungkosarat kerestem?!
Ezeket te árulod, mert akkor adhatasz elérhetőséget mert érdekelne még 1-2 dolog...