Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csornán is van valami pálya de szerintem az nem ojan jó mint pannonhalma
Én ha tehetem pályázok.
A "mezei moccolás" már nem boldogítt. csak az a baj messze van Phalma(60km)
De van Prellenkirchenben is pálya, már néztem de moccal még nem voltam rajta, de tervbe van, és ha belyövös akkor jövöre bérletet váltok oda... ami csak 40 km tőlünk
aha, azthittem vmerre a közelbe csak én nemtudok róla. Látom Feketeerdei vagy, merre jártok csapatni ? vagy már csak pálya?
Csé, az kérlek Pannonhalmán van
Helló mindenki.! Snoo, láttam a képeidet és érdekelne hogy a második kép merre felé készült? na persze ha nem vagyok indiszkrét
Jó volt a Pálya, friisen +húzták
1 NAGYOT moccoltam
szerintem a karburátorból kijövő csövekre értette hogy van több is...és azok is lenyúlnak a himba mellé, akár a KTM-eden...
nem tudom pontosan.a szerelő tette bele.milyet ajánlassz
Elég baj az ha van
EXC-imen egyiken se volt ilyen, úgyhogy elképzelésem sincs hogy a japánokat mégis mi vezérelte amikor azt oda kitalálták
Milyen olaj van benne?
sziasztok,125-ös yz-m most lett felujjitva,szakszerűen lett összerakva de valamiért csúszik a kuplung,pedig előtte semmi baja nem volt,mi lehet a baj?olaj?
hát nemtudom, van ott még 100 másik cső amin feljuthatna a víz
Nah mind1, nyitva hagyom inkább, gondolom nem raktak volna oda szellőző csonkot, ha nem kéne...
Sziasztok!

Van egy Jardine full titán rendszerem eladó. Érdekel valakit?

Ára 100e

Nekem is ilyen van, csak nem titán. Hangja mint a mennydörgés. Ilyet ritkán hallani...
Legalább annyira jó nekem mint neked
De jó neked . Igen, holnap reggel. Remélem jó lesz...
Reed befelyezte a szezont
Mondjuk azért hogy nagy sárban vagy vízben ne juthasson véletlenül se víz a blokkba?
2-3 gázfröccs hidegíndíttó
holtpontra rakod és berugod
Jah rugjad , holnap megyek pályázni, jó volt ez a kis eső
Hétfőn repülsz?
szerintem be kell rúgni...vagy tolni, nem Mr. Csipter!?
Sziasztok

YZF 426-ot hidegen, hogy kell indítani (2002-es)?

Köszi
ahan sztem arról van szó! Hát akkor rakok rá hosszabb tömlőt és nyitva hagyom...Nemtudom miért kellett ledugózni
Köszi a segítséget!
Ami itt a 8-as csatlakozó és a 9-es gumicső, az a váltó szuszogója.
Azt nem kell ledugózni.

http://www.dgy.com/fiche_secti...
Hát nem tudom én még nem láttam ott csövet 1 motoron sem de ez lehet az én hibám.
Üdv!
Megválnék egy új teleszkópvédőtől. WR-hez vettem, de sajnos nekem nem stimmel a lyukkiosztás. YZF 250-450 2008-2009-hez. Ár: 2500 huf
06709842975