Én ha tehetem pályázok.
A "mezei moccolás" már nem boldogítt. csak az a baj messze van Phalma(60km)
De van Prellenkirchenben is pálya, már néztem de moccal még nem voltam rajta, de tervbe van, és ha belyövös akkor jövöre bérletet váltok oda... ami csak 40 km tőlünk
sziasztok,125-ös yz-m most lett felujjitva,szakszerűen lett összerakva de valamiért csúszik a kuplung,pedig előtte semmi baja nem volt,mi lehet a baj?olaj?
hát nemtudom, van ott még 100 másik cső amin feljuthatna a víz
Nah mind1, nyitva hagyom inkább, gondolom nem raktak volna oda szellőző csonkot, ha nem kéne...
A "mezei moccolás" már nem boldogítt. csak az a baj messze van Phalma(60km)
De van Prellenkirchenben is pálya, már néztem de moccal még nem voltam rajta, de tervbe van, és ha belyövös akkor jövöre bérletet váltok oda... ami csak 40 km tőlünk
1 NAGYOT moccoltam
EXC-imen egyiken se volt ilyen, úgyhogy elképzelésem sincs hogy a japánokat mégis mi vezérelte amikor azt oda kitalálták
Nah mind1, nyitva hagyom inkább, gondolom nem raktak volna oda szellőző csonkot, ha nem kéne...
Van egy Jardine full titán rendszerem eladó. Érdekel valakit?
Ára 100e
Nekem is ilyen van, csak nem titán. Hangja mint a mennydörgés. Ilyet ritkán hallani...
holtpontra rakod és berugod
Hétfőn repülsz?
YZF 426-ot hidegen, hogy kell indítani (2002-es)?
Köszi
Köszi a segítséget!
Azt nem kell ledugózni.
http://www.dgy.com/fiche_secti...
Megválnék egy új teleszkópvédőtől. WR-hez vettem, de sajnos nekem nem stimmel a lyukkiosztás. YZF 250-450 2008-2009-hez. Ár: 2500 huf
06709842975