Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is inkább légszűrő olajat ajánlanék, abból is a Putoline-t! spray fele annyi mennyiség és sokkal hamarabb elfogy, és nem is véd annyira mint az olaj, árban is jobb az olaj! és vannak is komplett légszűrő ápoló szettek 11 ezerért,minden van benne!
légszűrőből meg Twin Air...
jah és egy műtős sapit is húzhatsz a légszűrőre, ha nagyon nagy porban sokat mész, jelentősen kevesebb por ragad az olajos légszűrődbe...
Kinek a pap kinek a papné
Igen sokan dicsérik a 800 2T-t ki is akarom próbálni.
motul az jobb
Aha köszi majd ha szükség lesz rá szólok bár most egy jó ideig nem kell mert van még. A BAT-TEAM forgalmazó lenne a legközelebb az 10 perc tőlünk kocsival.
fuchs oil hungary
A lap alján vannak a dealerek, nem tudom melyik van közelebb.
6 rongy az elég drága ha gondolod rá kérdezek neked nekem van kedvezményem náluk max 4 rongyért tudok pro2sx-et ami fasza
Az a baj a spray-vel hogy csak a felület külső részén marad meg.
Ha mondjuk kimész 1 homokos pályára ahol a hátsó kereked egyenesen a légszűrőházba veri az összes homokot akkor 2 kör után már átt ereszt az a kis réteg.
Sokáig elég a folyadék is átt itatod utánna kicsavarod, ennyi a maradék meg mehet vissza. Aunershopban tudsz venni komplet légszűrő ápolo szettett vagy akár hol
Fuchs 2T olajat be lehet szerezni MO-on? Szívesen kiprobálnám. Ja és még az ára érdekelne. Egy magyar oldalon láttam de ott 6.000 valamennyi volt
Tehát még1xer: innen link
ahogy mondtam én Fuchs termékeket használok, mindeggyik bevált a 2T-től a légszürőolajig titu mendeggyik.
Gumit+vagy innenclick
Vagy innen vegyélauner győr
Majd a többiek is írják de hamar elfogy és szar. A spray-t felejtsd el. A Motorex olajra mondják hogy fakó és nem ragad annyira. Ha jót akarsz a motornak akkor mikor berakod a légszűrőt ahol találkozik a peremmel kenj egy kis zsírt.
Itt egy video olvasd el a kommenteket és tanulj
Video
Nem jó a spray? haver pont azt vett most, motul-t igaz még nem használta...mi baj vele?kva hamar elfogy?
Hát a Motul cuccok nagyon jók de a légszűrőolajra haver panaszkodott. Azt mondta hogy drága, és nagyon sűrű. Én a Putoline-t
használom olcsó és jó.(ja de nehogy spray-t vegyél!)
Köszi szépen Azt mondjátok már meg, milyen gumit ajánlotok rá! néztem ezt a Pirelli Scorpion MX Extra-t hátulra egyezik a méret azzal ami most fent van, elöl nem:S elöl most 90/90-21 van fent, rá lehet rakni más méretet?http://www.motormann.hu/produc...
pl: 80/100
Baszki, gyönyörű az a motor...
Ahogy a többiek is mondják, légszűrőn nem éri meg spórolni (twin air). Légsz. olajat ha ajánlhatok, akkor az a motul. Annál ragadósabb cuccot szerintem még senki nem fedezett fel És igen, elvileg minden porosabb motorozás után tisztítani kell.
Szervízkönyvet pedig tudsz letölteni innen.
Poweradi: Szerintem az Igolt hagyd a francba,itt van egy RM250 egyszer vettek bele Igol-t csörgősebben járt mint a Castrollal.Nekem amikor YZ-125 volt akkor egyszer vettem bele,nekem is más lett a hangja tőle.Ha rám hallgatsz Castrol Power 1 Racing 2T vagy TTS,a Motul olajokról is csak jót hallottam,nálunk a Castrol terjedt el..és be is vált:)
Tudom, hogy nem olcsó, ezért is akarom eladni a fazert, azt már nem használom ki... de olcsóbb mint egy 4ütemű krossz, azért döntöttem ez mellett! Ez a légszűrős téma sztem a leghúzósabb mert iszonyat nyeli be a szivacs, és minden nagyobb mocizás után lehet újra...igaz?
Az R nem racingot jelent, hanem rádió zavarszűrt ha jól tudom. A régi is jó lesz tartaléknak.
Twin air szerintem is a legjobb, jól passzol általában a motorra.
A költségekre meg készülj fel, mert ez nem olcsó hobbi lesz.
Egyébként a Putoline légszűrőolaj olcsóbb.
motorex simán jó
Twin air, drágább mint a hiflo filtro de jobb is
Hali! 600ért volt fent, és 550-be hoztam el, kicseréltem gyertyát (NGK BR8EG) de B8EG volt benne! mi a különbség? BR- az a racing? sűrűbben kell cserélni? vagy miben más? raktam vele motul factory hűtővizet, DOT 4 fékolajat, jah meg a szűrőolajat nem tudtok jót olcsón? 7000pénz a motul és kegyetlenül issza befele Meg légszűrőt kéne venni tartalékba melyik a megbízható jó márka? most ami van annak a széle pár helyen be van repedezve, az nagy gáz? cseréljem? köszi
Beszél.Nem vitázok,mert értelme nincs.
ha akarnék erről nagyon sokat vitázhatnék veled, de szélmalomharc
Profi nyomta direkt,mindkettővel Nem Én
az utolsó mondatod teljesen igaz!
Az 1. +te is tudod hogy pilóta függő
A felső bringa érdekelne