Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos meg kopott a 3 fogaskerék
nekemis cserés lesz a 2 és a 3 fogaskerékpár.
legalábbis a szervízbe azt mondták
sziasztok! 2001-es Yamaha WR426f-es motorom kidobálja a 3-at. csetényben a bontós azt mondta, h ezek váltó hibás motorok, hogy mindenki azért szedi szét a blokkot. meg hogy lehet nem is találok hozzá alkatrészt az országban. :S mondjuk márkakereskedésben biztos tudnak adni... volt már vmelyikőtöknek ilyen gondja? amúgy a többi sebességet szépen veszi, csak a 3-at dobja ki.
hello

keresek yamaha yz 125 (1986-1988-ig)blokkalkatrészeket
ha van e-mail vagy msn:rxrx@citromail.hu
Igen, a Kornél motorja.
ivánfi Kornél?
Nem semmi a kicsike alapján
Szevasztok. Pár hete voltunk Tápióbicskén, ezt láttuk
sziasztok
maradt még egy eladó első telóvédő matricám,meg hátsó féktárcsa
ha valakit érdekel itt megnézheti
köszi szépen
köszönöm a segítséget, mostmár van egy kis fogalmam..
gumit azt most készülök venni, mert a régi az kuka majd gondolok arra hogy keményet ajánlottál.
Na minden jót! széles utat!
Kemény pályára való gumit tegyél fel,ha van. Nagyon gyors pálya Semmi extra,csak teligáz
Nem tudom,lesz-e verseny.A B-is elég erős,soknak az A-ba lenne a helye Te nevezel,menek helyetted ,azt nyersz
köszi a választ! valószínű akkor így marad!
jah tényleg csika, akartam kérdezni te biztos tudod hogy az augusztus 21.én megrendezésre kerülő kelet kupa jászberényi versenyén, ha jól értesültem két amatőr csapat indul A és B.
mennyire kemény a pálya és az amatőr b kategória mennyire erős?
szeretnék elindulni rajta, csak nem tudom mire számítsak. nem versenyeztem még soha, szeretném kipróbálni magam egy ilyen versenyen. mivel te törzsgyökeres jászberényi crossos vagy ismered a pályát és az ottani körülményeket versenyeket..... légyszi adj némi infót!
KÖszönöm!
A wiseco hengerfej tömítésben pedig Cometic tömítés van. Úgyhogy én inkább azt vettem fél áron.
Itt a srác száma: 30 2124000. Csolnokon van a motor.
Húzzad még jobban Van rá tuningom,de az nem publikus,max megcsinálom Vagy úgy marad
komolyabb válaszra számítottam.. dehát.... c'est la vie......
húzd jobban, és hamarabb fog nyitni
sziasztok!
az volna a kérdésem hogy yz 125 nél lehet e a poweren állítani mert én személy szerint úgy érzem h kicsit későn nyit.
a választ előre is köszi!
athena dugó ebayen 30ban megáll
fasza
zsír
a mosófedelet próbáltad?jó?
66- óra van benne
mikor elhoztam bontatlan blokk volt, akkor lett dugó hajtókar+fötengely csapágy.
hány óra van benne?
vicces volt a főtengelycsapágy-a wiseco-s dobozban van két kisebb doboz Koyo felirattal.Talán a wiseconál még a vezérműlánc is D.I.D.
tenx, mert nekem is bele kell nyúlni lassan a gépezetbe
eddig csak főtengelycsapágy az a mi Wiseco