Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a főtengely szimering probléma is előfordulhat! több tippem nincs! max a gyujtás....
Ha rajta ülsz-állsz,ússe látod,a szemed az úton,kezed a kormányon,ahogy kitanátuk
Ne keseríts el, pedig reménykedtem, hogy lesz vagy +20Le
Ami jó a szemnek jó a léleknek, ami jó a léleknek jó a testnek és még folytathatnám, de inkább azt mondom Gouranga!
Amit meg akarsz,csak a szemnek jó,és max eladásnál van értelme parasztvakításnak,felesleges az egész Ha jól belegondolunk De ugye mindenki azt csinál amit akar,ezé nem csinálok semmit
Én felújítás alatt vázfestés, lábtartócserét, kipucserét, a felniket akarom szintereztetni, idomcserét meg ilyeneket értettem. A gépnek nem sok baja van (a mostani betegségét leszámítva fasza állapotban van a blokk). De értem szavad!
Az a baj,szinte minden amatőr moccos így áll hozzá,és végül sosem tudják meg milyen egy jó motor,arról nem beszélve,hogy balesetveszélyes,egy versenymoci,ha elhanyagolt.Sokan összetörik magukat ,majd a felépülés közben eladják a gépet.Pedig nem a gép,az ember a hibás.Akármi is történik,mindig van valamire visszavezethető oka.
Ja és akinek van feles kuplungkosara az msg me!
Nem érdemli meg, szeretetre méltó jószág
Most hogy így atomjaira kaptam elgondolkoztam egy teljes felújításon, de lehet inkább télre hagyom és most motorozok amíg jó idő van.
Annak,má mindegy,verd szét
Nem vagyok én szerelő, így a szerszámok hiányát izomerővel és filózgatásokkal pótolom
Szép!Mé nincs légkúcsod?
Fent van az,lusta vagy keresgélni
Na megvan a kis hamis
Valószínűleg a váltóban hagyta el magát valami és az verte szét a kuplungkosarat. Még nem tudtam leszedni mert légkulcs kéne hozzá. Legnagyobb örömömre a kis darabkák belebasztak a kuplungdeklibe.
de nincs fenn sehun :)
Leszeded a könyvét azt ggggggggggóóóóóóóóóóóóóóóó
Én is arra tippeltem, de hova állitsam, jelőlve van rajta ?
Úgy van,magas a vízszint,a kávéfőzőben.Válságban pocsékolsz?
Sziasztok

Még 1 kérdés
Miért van az, hogy valamelyik szellözőcsön csöpög a benzin, ha már megnyitom a benzincsapot , ( magas lehet a benzin szint? még nem raktam össze a karbit, van jelölve rajta a benzin szint ?)
Jól nyomjátok
Melyiket, a nappaliba tárcsán sütést ?
azt monták hogy vizfolyások vannak rajta
amugy miért szar? huplis?
vagy csak száraz
Akkor oda se köll menni?
Phalmára
Nem tudok csokesz, fáradt vagyok
sok a meló
Itt lenne 1 pálya akkor kimennék reggel5-től 8-ig na az király lenne. de sepálya se kondi
Ajjaj mi lesz így
holnap megyünk ácsra cross pályára pannonhalmán rossz a pálya
gyere ha időd engedi
Láttam a közösségi portálon a képeket csak mert ez nem a reklám helye