Ne keseríts el, pedig reménykedtem, hogy lesz vagy +20Le
Ami jó a szemnek jó a léleknek, ami jó a léleknek jó a testnek és még folytathatnám, de inkább azt mondom Gouranga!
Amit meg akarsz,csak a szemnek jó,és max eladásnál van értelme parasztvakításnak,felesleges az egész Ha jól belegondolunk De ugye mindenki azt csinál amit akar,ezé nem csinálok semmit
Én felújítás alatt vázfestés, lábtartócserét, kipucserét, a felniket akarom szintereztetni, idomcserét meg ilyeneket értettem. A gépnek nem sok baja van (a mostani betegségét leszámítva fasza állapotban van a blokk). De értem szavad!
Az a baj,szinte minden amatőr moccos így áll hozzá,és végül sosem tudják meg milyen egy jó motor,arról nem beszélve,hogy balesetveszélyes,egy versenymoci,ha elhanyagolt.Sokan összetörik magukat ,majd a felépülés közben eladják a gépet.Pedig nem a gép,az ember a hibás.Akármi is történik,mindig van valamire visszavezethető oka.
Nem érdemli meg, szeretetre méltó jószág
Most hogy így atomjaira kaptam elgondolkoztam egy teljes felújításon, de lehet inkább télre hagyom és most motorozok amíg jó idő van.
Na megvan a kis hamis
Valószínűleg a váltóban hagyta el magát valami és az verte szét a kuplungkosarat. Még nem tudtam leszedni mert légkulcs kéne hozzá. Legnagyobb örömömre a kis darabkák belebasztak a kuplungdeklibe.
Még 1 kérdés
Miért van az, hogy valamelyik szellözőcsön csöpög a benzin, ha már megnyitom a benzincsapot , ( magas lehet a benzin szint? még nem raktam össze a karbit, van jelölve rajta a benzin szint ?)
Akkor oda se köll menni?
Phalmára
Nem tudok csokesz, fáradt vagyok
sok a meló
Itt lenne 1 pálya akkor kimennék reggel5-től 8-ig na az király lenne. de sepálya se kondi
Ajjaj mi lesz így
Ami jó a szemnek jó a léleknek, ami jó a léleknek jó a testnek és még folytathatnám, de inkább azt mondom Gouranga!
Most hogy így atomjaira kaptam elgondolkoztam egy teljes felújításon, de lehet inkább télre hagyom és most motorozok amíg jó idő van.
Valószínűleg a váltóban hagyta el magát valami és az verte szét a kuplungkosarat. Még nem tudtam leszedni mert légkulcs kéne hozzá. Legnagyobb örömömre a kis darabkák belebasztak a kuplungdeklibe.
Még 1 kérdés
Miért van az, hogy valamelyik szellözőcsön csöpög a benzin, ha már megnyitom a benzincsapot , ( magas lehet a benzin szint? még nem raktam össze a karbit, van jelölve rajta a benzin szint ?)
vagy csak száraz
Phalmára
Nem tudok csokesz, fáradt vagyok
sok a meló
Itt lenne 1 pálya akkor kimennék reggel5-től 8-ig na az király lenne. de sepálya se kondi
Ajjaj mi lesz így
gyere ha időd engedi