Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Onnan jön ki közvetlen a karbi meg a henger csatlakozása alatti fényes csonkból, csak elfordítottam az ujjammal a csövet! Tehát balra mellette levő fényes csonk!
Hát látom a csövet de azt kéne látni hogy honnan jön ki. De lehet a többiek így is megmondják hogy mi az de az én motoromon egy cső sincs ledugózva
Sziasztok!

2006-os YZ 250 lejjeb van amit vettem, nemtudom miért van ez a csonk ledugózva!? Le kell, hogy legyen? Nem gyári az biztos, egy kis szövetes gumicső van ráhúzva és be van egy csavarral dugaszolva, attól akitől vettem azt mondta, hogy így jó, a szerelője szerint...:S de ez nem a blokk szellőző aminek nyitva kéne lenni?
http://www.aunergyor.hu/images... 254.oldal van vertex athena és 500ccm is
ja, ebayen kb 120ért tudsz szerezni komplett szettet
vagy pedig-ebay
Danke.
gézáék biztos tudnak segíteni(borsos áron) persze. és ha megprobálod a nagykereskedőket, pink motors(athena)
-JB-tech(wiseco) szerintem tuti van nekik
-Auner(prox)
Kivancsi lennek arra, milyen lehetosegek vannak a 450F loketterfogatanak novelesere. Magyarorszagon hol lehet pl. 490-es hengert kapni? Probalt mar valaki mar ilyet?
Halli Lali Papi Nyali Mami
Ereszt a vízpumpa mögötti szimering
Nem a pöcsödről firkálsz,Te véletlenül?
Egy fedeles vödör aljába raksz egy lyukas lemezt 2-3 cm-re elemelve, ott szépen leülepedik, felette pedig mosogathatsz a mosófolyadékkal sokáig. Fedelet visszarakod és nem is párolog.
Ultrával vigyázni kell mert kicsit szemcsés, nem oldódik fel tökéletesen a vízben, a sima folyékony szappanok is langyos vízben öblíted át annyiszor amíg pl egy fehér edény alján látsz még porszemcséket, sokszor ez 4-5 is lehet, de után újszerű lesz.
Olajozni meg úgy szoktam, hogy egy kiürült bútorápoló spricnibe (elsőre nehéz jót találni, de amit most használok az szuperül porlaszt) teszem az olajat és bespiccelem vele, és utána finoman összegyűröm, amíg egységes nem lesz a színe. Ezután célszerű pár órát állni hagyni (motorba be lehet tenni), és csak utána motorozni vele.
4L Benzin Van direkt légszűrő moso de elvileg jó a benzin is de 0.5 literben szépen ki tudod mosni. Kicsit ülepíted és jó lesz jó pár mosásig.
Köszi srácok az eligazítást, én mondjzk jó keményen kinyomkodtam benzinbe, nem sajnáltam a szűrőt, igaz be is van repedve a peremnél a pár helyen:S Cserés lehet már?Mivel mossátok ki? elment majd 4 liter benzin mire szép lett kicsit azért durva ... Jah én is most motul légszűrőolajat vettem, ha took majd netről jóáron ilyet veszek, ha nem akkor putoline-t sztem, olajból meg motul 800-al mentem ma először, tette a dolgát erdőztünk, dunán, nagyon brutál volt, 3 órán át, fel lettem avatva rendesem, meg a szép kis mocim is... De nagyon élveztem!
Bizony hogy ő
Ja ő az aki kis srácokat oktat?
Elkészül a gép kimegyünk majd, nekem ettől függetlenül tetszik
Á, én még sose jártam ott...

Kami az illetékes pálya-ügyben
Halásztelken láthattam már ezt a patkányos motort?
Fasza gép
Azt a pályát egyébként gondozza valaki?
Okka!
Majd üzenek, ha megvan a fájl!
Lehet hogy rosszul fogalmaztam. Azt írtam neki hogy itt egy videó, és olvassa el a kommenteket. a légszűrőt én sem csavarom ki így.
a felének a kétszerese meg mondjuk -20%......
megbeszéljük ha tudok konkrétumokat....egyébként occcó miszter nem drága..probaproba..öccáöhen...
Meg ne haragudjon senki, de ez a video úgy faszság ahogy van! A légszűrőszivacsot nem szabad ilyen durván összegyűrni, kicsavarni, mert azzal összetöröd a szálszerkezetét és nem fogja ellátni megfelelően a funkcióját...vékonyan kell beolajozni és a felesleget kinyomkodni belőle!
http://www.twinair.com/worldwi...
A hátsó már úton van majd ahhoz kell igazítanom az elsőt...
És kb mennyi az annyi és mennyit engedsz a feléből?
tudok....én