Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fú már pontosan nem emlékszem 40 körül volt.Nem,a szerelő haverom szerezte be,ő jóban van az importőrrel, szal közvetve lehet onnan van.
Wisecó dugó mennyibe fájt neked a gépbe?
jb-tech től rendelted?
Sőt,ha feltekered a motrit,akkor le sem kell hajolnod,hogy kicsi mutató újjaddal visszanyomd a láncot a helyére A nagyon menők is azért tekergetik,közben lesik mi a tré a gépen csak ezt nem mondják meg
jah...már gondolkoztam azon, hogy csak ellenszélben ugrom, és akkor az kiegyenlíti azt hogy baromira megyek
....lehet még teszek egy vitorlát is a yamira.....az még lehalább tííííz lóerő
alkatrészem az nincs,nekem is jó lenne
Azé van,me nadzson mész ,azt a levegőben a szél arrébb fújja a láncot
hello
valakinek yamaha yz 125-öshöz alkatrészei a blokhoz?nincs netán?
1986-tól 1993-ig jó nekem konkrétan a kuplunghoz kellne ami a képen is látszik
hello mien vastag a vaspersely fala letudod fényképezni nembiztos hogy az utolsó méret amugy nincsenek alkatrészeid 1986-1993-ig yz 125-öshöz a blokhoz?várom válaszod
Ott valami más baj lesz....
Nem kéne beleérnie ha laza akkor sem.
HAligali haverok
elsősorban akinek 450ese van ahhoz szól a kérdés. Nektek nem kezdte el megenni a lánc a segédváz belső oldalát6?
Nem..nem laza a lánc! Ha annyira megfeszíteném,hogy ne érje el oldalmozgásban a segédvázat akkor bazi feszes lenne a lánc.
Azt hiszem fel kell appéikálnom valami szövetes gummát a segédvázra, mert egyszer csak azt fogom észrevenni, hogy magam alatt vágom a fát
sziasztok.125-ös yz-ben szétrobbanta dugó.a dugó tetejére ennyi van irva L 100.Ez már a legutolsó méret lenne?(87-es ,hüvelyes)
Én sem mentem sokat kicsit még fáj a derekam, pláne mikor felkelek
7-en én is átt tolom cimbihez kiganézzuk a karbit + szelhézag állítás telo olaj cser lezsírzom a témákat
persze! Mind a 1,5 kilómétert sikerült épségben levezetnem
Motor még a kórházban van, de ha jól tudom akkor tényleg a két hűtőt összekötő cső repedt meg.
most 7vgén kimarad a motorozás
Nem kéne, Hazaértetek épségben? moci jó lett?
O...o...óóóóó...elúriasodsz vazze? Mister
köszi szépen
Rendben, akkor kiderítem.
komolyan gondolom csak el kell adjam a dr-m.Ha utána tudsz járni azt köszönöm.
Olajcsere meg ugyanannyi időközönként.
2001 vagy 2002-es modell, a srác állítólag kb:10 órát használta. Én a motort nem láttam és nem is hallottam járni, ha komolyan gondolod kinyomozom az eladó telefonszámát. Csak használd a válasz erre funkciót.
mivel úgy sem tudod annyira forgatni a 250est mint a 25öst, ezért .....NEM...sőt
hali
milyen évjárat?jo állapotban van?
Nekem a napokban említettek eladó 426-ot 450e ft-ért.