Nem nemvolt még motoron! Csak a fénykép miatt vettem ki a dobozából! Már elvitték a motoromat mire megjött a kipufogó! Azóta csak itthon áll a sarokban!
szerintem benevan a nevében 60perc,de üzemora és üzemora kőzt is van különbség,ha egy üo.ás gépet hajtasz az más mintha endurozgatsz vele,ez az én véleményem de remélem a tőlem joval tapasztaltabak is írnak eről
az üzemórát hogy is kell nézni ?
mert nekem nincs mérő a motoron 125 yz és én úgy tudom ,hogy 60 perc= 1 üzemóra.
Nemtudom hogy most jól tudom-e vagy nem ?
Kérlek segítsetek !
Köszi
szevasztok
csak ha faszább olajat használsz jobb a kenő tulajdonsága magas hő és fordulatszámon és a salak lerakodás is kisebb mert jobban elég,szerintem a nicasilos henger eleve tovább birja mert jooooval keményebb mint a hüvelyezet,íjen nagy fordulatu mociba 3.4 dugot lehet cserélni a hűvelyeset vagy megfurják v.honolják aszem,én csak jo tanácsként irtam hogy minél tovább motorozhas.de remélem más is ír evel kapcsolatba.és ha okosabat akor én is tanulok bele
Helo egy kérdésem lene a yamisokhoz van egy 426 osom és gázadásnál a hátsokerék vagy vila v.fék szoval hátulrol legjoban ha lassan megyek nagyfokozatban csatokás szerű hang de csak adig amig kigyorsitok átnéztűk semi sem log lánc sem laza mert az adhat ijet de nem az,lengéscsilapito tűgőrgőí jok szoval minden rendbe csak ez a hang
ha már hüvelyes akkor nem feltétlen szükséges a legfaszább olaj a gépbe.Nem azt mondom hogy használt étolaj is jó... A Nicasilos hengerhez annál inkább a full szintetikus kell!
hát nagyon sokal tőbb olajat nem érdemes belerakni mert szerintem nemfog kipőrőgni rendesen meg hamar telebasza a gyergyádat,végűlís azon is mulik a megszorulásod menyire fasza hejen csinálták a hűvelyt figyelembe veték e a dugo hőtágulását a hűvelyét stb mert szerintem ezeken az aproságokon sok mulik.volt nekem is 2ütemű crosom cagiva wmx em az is hűvejesvolt 18e.csinálták de nem ez a lényeg én is féltem,mignem a motoros boltba az őregszaki tulaj megnyugtatot hogy fasza olaj plusz vegyek olompotlo adalékot meg tíszta légszűrő.utána olvastam és nagy urvolt azaza olom.én azt ís használtam sose volt gondom 2év mulva adtam el ésmég jo volt
Nekem 2 hét állás után elég nehezen indul, de ha már mentem vele pár kört utána hidegen melegen 1 rúgás melegindító nélkül és kézi dekós. Mondjuk kétségtelen, hogy meg kell tanulni hogyan is kell indítani.
hát azért egy szará hajtot amiben csak fele annyí a kompreszío az csak nem ugyfog indulni.de végül ís lehet akármi más dugulás,szelephézag ,gyergya,beállítási gondok stbstb,de szerintem ezek a motorok ha egyszer bevanak lőve és normálisan megkap mindent,akor kezd baj leni velűk ha valami gixer van.de azt te sem gondolod komolyan hogy egy jo álapotu karbatartot gép rosszabul indul mint egy régebi hajtot,na mindegy ezen most nem veszünk össze.én csak azt irtam le amit az edigi motor vásárlásaimon tapasztaltam
Hogyha hüvelyes akkor egy kicsit több olajat tegyél hozzá. De azse jó ha sokat adsz neki.kevés olajjal a hüvelyes henger megszorulhat annyi hátránya van. Én 1:33 ba keverem és semmi gond nincs vele.
hali nekem is 426fem van2002es 2hét állás után is masodikra elindul,halefulasztom a melegen a meleg inditoval elsőre elindul,engem sokan leakartak beszélni rola mert a kőrnyéken van talán kető is ami szarakodik bár lehet hogy azokat ütöték vágták azt azért oylanok.az enyémet szupermotoként használták olaszbol valo én meg endurozgatom vele.semi bajom az inditásal egy hét alat rálehet érezni,yamisok azt mondták amig jol indul nincs gáz,ha kifognál egy ijet mint az enyém semi gondod nem volna csak a karbantartás olajcs,légsz.olajsz.láncspr,stb sok szerencsét
A 250-es yz be hamarabb kell dugattyú és olajat cserélni mint a 125-ösbe ? Előre is kösz!