Albert 19.Igazából nem tudom de a 2004-estől már biztos.
Amúgy milyen árban szeretnél motort venni.És mikor szeretnél mert enyém eladó lesz.Tovább tanulás miatt.
Keresek eladó vezérműlánc feszítő patront yz426-hoz, ha jól tudom ugyan az van a wr250/400 -ban is. a rugó ment tönkre az enyémbe, de külön nem árulják.
Helló!Hát igaz nekem nem 426-osom van hanem 450 de két haveromnak is van 426-osa.Elég jó motorok igaz az indítása kicsit nehéz de ha jól eltalálod a dekompresszor húzását akkor azért hamar elindítható.Ezzel szemben a 450-es yamahán már automata.3 gáz fröccs szivató ki és első rúgásra indul.Ha te heted szerintem inkább 450-es yamahát vegyél nem sokkal drágább és könyebben is indítható,endurozni és pályázni is jó.
sziasztok ! lenne egy olyan kérdésem hogy 1988 as yamaha yz 250 nek a hengerfej tömítés az csak azt a 2 kis gumigyűrűt foglalja magába ? tehát nem kell közé semmi más ? mert tömítéskészletbe nincsen csak a 2 gumigyűrű ! aki csinált már ilyet és tudná válaszoljon légyszives ! előre is köszönöm ! bye
köszi szépen :) sztem marad a nicasil vagy persely :) most nem vagyok el engedve anyagilag sajnos pedig nem lenne rossz :) ma szét szedtük és a dugomba 1 helyen bele csapott vmi de nem törte össze csak nyikorgot -.- meg ki koptatta a nicasilt ez van még 1x köszi szépen:)
Ne is mond ez a meleg halál! És úgy döntött a dugóm h elkopik a melegbe:P fúrás nélkül tudok bele dugót rakni ? elviszem a hengert és adjanak bele egy dugót ilyen van?:$:$ vagy mindenképpen furni kell? ha a nicasilom be kulázott kb mennyi újra nicozni?
Hát még gondolkozom hogy megérné e lecserélni a dr-m, nem tudom menyire kölcséges. olyan 470 körül annál többér nem nagyon tervezem.
Amúgy milyen árban szeretnél motort venni.És mikor szeretnél mert enyém eladó lesz.Tovább tanulás miatt.
Keresek eladó vezérműlánc feszítő patront yz426-hoz, ha jól tudom ugyan az van a wr250/400 -ban is. a rugó ment tönkre az enyémbe, de külön nem árulják.
cross/enduro alkatrész/ruha olcsón
de 1 élmény volt
megy a galériába
Tedd fel egyben:
www.toldacuccot.hu
Ment 17 kicsi level a freere irj ha megvan vagy ha nincs
( inkább küldtem vona cdn postán )
küld tovább a többieknek