Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megadhatod az msn cimed ha van
Yamahás88,
Hát még gondolkozom hogy megérné e lecserélni a dr-m, nem tudom menyire kölcséges. olyan 470 körül annál többér nem nagyon tervezem.
Albert 19.Igazából nem tudom de a 2004-estől már biztos.
Amúgy milyen árban szeretnél motort venni.És mikor szeretnél mert enyém eladó lesz.Tovább tanulás miatt.
Sziasztok,

Keresek eladó vezérműlánc feszítő patront yz426-hoz, ha jól tudom ugyan az van a wr250/400 -ban is. a rugó ment tönkre az enyémbe, de külön nem árulják.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
cross/enduro alkatrész/ruha olcsón
Endurozásra használnám, 450-nél évjárattol függetlenül benne van az automata dekopreszor?
Helló!Hát igaz nekem nem 426-osom van hanem 450 de két haveromnak is van 426-osa.Elég jó motorok igaz az indítása kicsit nehéz de ha jól eltalálod a dekompresszor húzását akkor azért hamar elindítható.Ezzel szemben a 450-es yamahán már automata.3 gáz fröccs szivató ki és első rúgásra indul.Ha te heted szerintem inkább 450-es yamahát vegyél nem sokkal drágább és könyebben is indítható,endurozni és pályázni is jó.
hali!426-os yzf-en gondolkodom és ha esetleg vki tudna tapasztalatot vagy hasonlot irni rola megköszönném, pl milyen nehezen indul.. elöre is köszi.
Nagyon meleg volt fater.
de 1 élmény volt
Akkor te most nem is motoroztal, csak levitted a gepet meg ki-becsavartal rajta 1-2 csavart? Most legalabb mar mindenki tudja, hogyan motorozol...
annyi!
sziasztok ! lenne egy olyan kérdésem hogy 1988 as yamaha yz 250 nek a hengerfej tömítés az csak azt a 2 kis gumigyűrűt foglalja magába ? tehát nem kell közé semmi más ? mert tömítéskészletbe nincsen csak a 2 gumigyűrű ! aki csinált már ilyet és tudná válaszoljon légyszives ! előre is köszönöm ! bye
rendi vagy ha nálam lesz a téma
megy a galériába
rakjál te is fel 1-2 képet
holnap este én is kapok majd Janától pár megát
A Csipi csinált még képeket, remélem fel raki öket ha nem felejti el
akko ekko jó
azóta rájöttem, hogy azokban óriásfile van
melyiknek ird le a számát küldöm még1X
köszi szépen :) sztem marad a nicasil vagy persely :) most nem vagyok el engedve anyagilag sajnos pedig nem lenne rossz :) ma szét szedtük és a dugomba 1 helyen bele csapott vmi de nem törte össze csak nyikorgot -.- meg ki koptatta a nicasilt ez van még 1x köszi szépen:)
a 17-ből 4-nek nincs csatolmánya
Tedd fel egyben:
www.toldacuccot.hu
Szaszám

Ment 17 kicsi level a freere irj ha megvan vagy ha nincs
( inkább küldtem vona cdn postán )
küld tovább a többieknek
Apjának,nem vót meg a ritmus
Hát ha a nicasil rétegnek annyi akkor inkább rendelj egy új hengert USÁból, vagy ha olcsóbban akasz kijönni perselyeztesd.
Ne is mond ez a meleg halál! És úgy döntött a dugóm h elkopik a melegbe:P fúrás nélkül tudok bele dugót rakni ? elviszem a hengert és adjanak bele egy dugót ilyen van?:$:$ vagy mindenképpen furni kell? ha a nicasilom be kulázott kb mennyi újra nicozni?