szia zoli az én véleményem az az hogy minél fiatalabb vasat vegyél mert kisebb az esélye hogy nincs annyira szét gyilkolva mint a régebbiek persze van kivétel is de inkább 450 mint 426 szerintem a fentartási költsége ugyan annyi mind a 2 nek csak a vételáruk nem az alkatrészek is szinte egyforma árban vannak! hogy Honda vagy Yamaha én Yamaha párti vagyok de szerintem a honda is meg álja a helyét ha oda figyelnek rá föleg a 450 az alkatrész meg szerintem mind a 2 höz ugyan olyan be szerezni
szasztok véleményeteket szeretném kérni motort szeretnék venni csak nagy hezitálásban vagyok vagy egy yzf 426 vagy yzf450 vagy crf 450 honda sajnos még egyik sem volt melyikről mi a véleményetek melyik strapa birob melyikhez könyeb az alkatrészt begyüjteni. válaszotokat elöre is köszönöm .zoli
Nem tudtam még megoldani a szállítást. A Stilo még a nyakamon, a Vito meg éppen "papírozódik". Remélem a 7en már rendeződik a dolog.
Komlón ott vagyok akkor is ha lábon kell kimotoroznom
tavaly is voltam...idén is megyek. ...mondjuk Dirtparkba csak nézősködtem meg fotelkrosszoztam .
pedig itt van egy köpésre tőlem, de még a Yami nem látta a DP-t
Hali!
Eladó cross cuccok.
1db kék Shot 32-es nadrág
1db Kék Shot xl-es mez
1db füst szinű Nofear páncél
1db fekete 43-as Cemoto csizma
Alig használt cuccok.
Mez és a nadrág szinte új.
Ár:45000
Tel:06303722540
szia Norbi!
Örülök hogy megtaláltál a sportmotor.hu-n!
Örülök hogy jó lett a simson bár azt tudtam hogy nem fogtok csalódni benne, ha esetleg felújítottátok és változott a kinézete akkor érdekelne és légyszi küldj pár képet róla.
szoktam kijárni arra Nagytarcsára krosszozni, de kb 1 hónapja volt valami razzia és tizen akárhány motorost fogtak meg, vagyis ezt egy drz-s figura mondta amikor épp kint voltam a crosspályán. Azóta nem szivesen megyek ki arra.. valamikor üsszefuthatunk arrafelé, és csapathatunk egy jót. Ha megyek szólok, küldök majd egy e-mailt az itt feltüntetett címedre.
Szívesen, tavaly télen nekem sem volt időm szét kapni a gépet, a hétvégi motorozás alatt meg hallottam hogy elég cudar hangja van, én is fosok hogy megint látom kívülről a hajtókart.
jó az a "vas" nagyon!
Komlón ott vagyok akkor is ha lábon kell kimotoroznom
tavaly is voltam...idén is megyek. ...mondjuk Dirtparkba csak nézősködtem meg fotelkrosszoztam .
pedig itt van egy köpésre tőlem, de még a Yami nem látta a DP-t
Ha megyünk Komlóra, oda feltétlen jelen kell lenned
ja és 800-ra tartom...
....bár nekem szebb a ...ööö....bakom
Eladó cross cuccok.
1db kék Shot 32-es nadrág
1db Kék Shot xl-es mez
1db füst szinű Nofear páncél
1db fekete 43-as Cemoto csizma
Alig használt cuccok.
Mez és a nadrág szinte új.
Ár:45000
Tel:06303722540
Örülök hogy megtaláltál a sportmotor.hu-n!
Örülök hogy jó lett a simson bár azt tudtam hogy nem fogtok csalódni benne, ha esetleg felújítottátok és változott a kinézete akkor érdekelne és légyszi küldj pár képet róla.
szoktam kijárni arra Nagytarcsára krosszozni, de kb 1 hónapja volt valami razzia és tizen akárhány motorost fogtak meg, vagyis ezt egy drz-s figura mondta amikor épp kint voltam a crosspályán. Azóta nem szivesen megyek ki arra.. valamikor üsszefuthatunk arrafelé, és csapathatunk egy jót. Ha megyek szólok, küldök majd egy e-mailt az itt feltüntetett címedre.
A simsont azóta is nyúzza a fater .
Remélem azért még összefutunk!
http://www.keptelenseg.hu/kept...
http://cgi.ebay.co.uk/Yamaha-Y...