Szia!-kivehetö anti-allergén bélés -dupla könnyű D-gyűrűrs rögzités -szuperkönnyű ABS kompozit héjszerkezet -dupla héjréteg - advanced channeling szellözörendszer -széles szemüveg kivágás . A matricán is az van meg a bukon is,hogy 58-as M. 1350gramm,
kb 3 hete voltam fóton, 2 motoros társammal, én yz 125-ttel voltam, és kint volt egy srác, a haverod aki épp edzett, egy yzf-450 vagy 250nnel volt kint, te bmx-el, és pont aznap mostad ki az sx-ed légszűrőjét. na csak ennyi
Nitrogén. A piros rugó nekem mond valamit.A rugózást mindig a rugó végzi,a gyárak adott rugókhoz csinálják a csillapító egységeket szériában.Ez szelepeléssel-rugócserével,olajjal játszva,százszor jobbá tehető személyre szabható.Sokminden nem mindegy,ha a boltban bemész és veszel olajat,ahhoz igencsak tudni kéne,hogy milyen való bele gyárilag.Nagyon sok, boltban kapható olajnak nem is az a viszkozitása amivel árulják .Nem mindegy,hogy az első 10-centiden szépen dolgozik,beljebb viszont nem.Nem csillapít,túlcsillapít, sokak ezeket észre sem veszik,csak cserélgetik az oiltot,azt azt sem tudják mire. Stb stb stb...............Nyomkodjad,ahogy csak tudod
csináltam ilyen leengedő szelepet, és be is vált, csak nem tudtam milyen sűrűn kell leereszteni. de ha válaszol majd nekem csika1 akkor biztos megtudjuk, ő a szakember!
Hát azzal hogy piros a rugó kb. semmit nem árulsz el . Amikor kitekered a telóból a csavart amit nem árt minden motorozás után, kiengeded belőle a termelődött gázt.(Hogy ez hogy keletkezik ne kérdezd mert nem akarok hülyeséget mondani)
amúgy ha lehetséges két kérdésem volna.
1.milyen gáz kell a teleszkópokba, miben külömbözik a sima levegőtöl, milyen szerepet tölt be,visszút csillapítás, vagy beút csillapítás?
2. és még annyi hogy bár lehet nem mondok ezzel semmit de piros rugó van a hátsó gátlómban, ez milyen keménységű?
ja és az első telóm kayaba, és a leszissszentő csavar kitekerésével, milyen levegőt engedek le, és milyen sűrűn kell?
válaszod előre is köszönöm!
köszönöm a felajánlást, anyagi okok miatt most sajnos nem tudom elvinni, de megjegyeztelek, ha bármi problémám van teleszkóp ügyben hozzád fordulok.
Köszönettel!
sok kérdésre kaptam választ.
minden jót és ha teló problémám van akkor természetesen hozzád fordulok!
Szép estét!
ismerlek!
tudod honnan?
1.milyen gáz kell a teleszkópokba, miben külömbözik a sima levegőtöl, milyen szerepet tölt be,visszút csillapítás, vagy beút csillapítás?
2. és még annyi hogy bár lehet nem mondok ezzel semmit de piros rugó van a hátsó gátlómban, ez milyen keménységű?
ja és az első telóm kayaba, és a leszissszentő csavar kitekerésével, milyen levegőt engedek le, és milyen sűrűn kell?
válaszod előre is köszönöm!
Köszönettel!
Annyira nem fontos,hogy telefonálgassak, a boltból elhoztam mindkettőt, csak gondoltam biztosra megyek.