Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pucold ki a karbit és állíts vissza mindent gyári adatra.
http://www.yamaha-motor.hu/com...
az a baj hogy 4.ben a levegőben is ezt csinálta.....volt is perec
nem sokat segített a behúzott kuplung..
Üresben,hirtelen gázadásra mind fulladozik.Menet közben ne torpanjon,esetleg 45-ös alapjárati fúvókát probáld.
nagyon kössz!
és ha így is fulladozik nagyobb gázfröccsre akkor kifele vagy belefe tekerjem?
Szia . 2 egészet tekerj ki,manual szerint.
ez a frankó protokoll!
az enyém is így indul....bár másképp még nem is próbáltam
50es után felpattansz egy 450re?
nem lesz kicsi?
tényleg...az karbulálási gond ha melegen nagyobb gázfröccsre leáll? Alapjárati keverékszabályzó csavar nyakig be majd 1és1/2et vissza? El tud az rázkódni a helyéről? Úgy értem ki tud csavarodni?
különben meg nem is kell kölcsönadnom...szét tudom én is törni az egyéb fogyóeszközöket.

Ez a mai nap termése....
jaaaa és mindezt egy darab eséséből....na jól van az felért kettővel.
a nagyonbrutálultragazdagleszaromkibasszaszétamotorom hülyegyerek!
....én biztos nem
Ki a peckem ad ilyet kölcsönbe
énis remélem:D úgy kapom kölcsönbe mára elvileg és holnap viszemvissza csak nem tudom h kéne uyg berugni h ne szenvedjek vele xD és énis remélem bevállik ez a módszer:D
Nincs mit remélem beválik amit írtam.
Köszi szépen:D életmentő voltál [:
Benzincsap kinyit. szivató kihúz, 2-3 gázfröccs, berúgókar kihajt, lenyom 1-2-szer és egy határozott rugással életet lehelsz a gépbe Nekem egy versenyző mondta hogy ezt hideg 4T-ken így kell.
Sziasztok.Lenne egy kérdésem amire sürgőst választ várnék mer fontos az idő miatt:D Yamaha YZF 450es motort hogy érdemes berúgni h 2.jára legalább sikerüljön hidegen? választ előre is köszönöm. ( ha az évjárat számít 2008as)
sziasztok yamaha yz 125-ben milyen típusú gyújtás van ?
1999 esben ?
PLZ SEGÍTSETEK NAGYON SÜRGŐŐŐS !
Piszkos a gumma
7-végén aki teheti az jöjjön Tapolcára veretni, Jó buli lesz
Hát csika mester te könnyen beszélsz,te már pár üzemórával előrébb vagy mint én...neked már kemíííny a térgyed
Menjetek tááááááááboxolózni azt kemíny lesz a térdetek,nem kell rá bohócság
Az olcsóbb csuklósok helyett inkább effélét nézzek? (eddig még egy, a robogózásból maradt sima neoprém Adidas térdvédőt használtam, focihoz való, de a pántok sebesre vágták a lábam krosszozás közben, plusz véletlenül túl bő nadrágot vettem, így nem ártana, ha térdben kicsit kitölteném valamivel)
Kép lemaradt...
Ezt a Thort akartam megvenni, de elég komoly ára van és úgy gondoltam, amennyit motorozok és amilyen szinten, arra bőven jó lesz az olcsóbb térdvédő is.
Csak félek, hogy itt is az van, hogy vagy jó drágán jót, vagy legolcsóbban csak szrt lehet venni.