Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy 125 ös YZ-m. Nemrég újítgattuk fel a blokkját... Van vele egy kis problémám... Nem pörög rendesen néha megtrorpan hirtelen gázra... Ezt egyesbe nagyon lehet érezni ott nem is hajlandó kiforogni... De érdekes módon a többi fokozatban kiforg. Nem tudom mi lehet a baja, karburálás? gyerta?
Ha kell akkor viszek neked 1-et, én is rendelek az AUNERből, szerdán nekem itt is van
de nálunk Parasztlandon nincsen teszkóóó se. Mennyé má át oszt vegyé vegyé vagy 6métert azt gyühet át postán énfelllém!
Van a Tescóba
szasztok,
nem tud valaki extra gyorsban kuplungbovdent 04es YZ450F-hez?
esélyes, hogy nem lesz meg az Aunerből a jövő hétig
A tied van a falnak tamasztva?
ok, küld e-mailben a címeket, aztán tolom a zsét.
és pedig nem is adod rossz áron
Tudod "Divatmotoros" vagyok! Viccen kívül így hogy full patent sajnálom kivinni az erdőre szétbaszni, úgyhogy marad letakarva a garázsba míg el nem viszik.
Nagyon ritkán használom. 3 órát mentem vele. Kényes vagyok mint egy nő ! Hidegbe nem motorozok, ha jó idő van akkor meg a gsxr-el megyek. A 426-ossal az volt a bajom hogy nehéz volt. Ez a 2t 250 nagyon bejön, de azért hogy egy hónapba 1 szer elővegyem nem kell ilyen fiatal. Ha elviszik akkor egy 2001-2004 közötti ugyanilyet veszek.
jó a szemed.
az övé volt
így van ez,ismerős a helyzet.
és az rm-et miért nem tartod meg?
ha tudsz utalni 2000et küldöm postán.postaköltséget állom.
ok, mennyiért adod csak a lengővillásat?, vagy msn: lofflerricsi@freemail.hu
Amúgy teljesen jó minőségű a matricaszett, megéri onnan rendelni. Igen megvan még az RM ! Eddig még senki sem jött el megnézni, csak humbuk telefonosok voltak. Szerintem ezt a réteget mindenki ismeri aki árult már motort: alkudozik telefonba, a végén meg mondja hogy majd visszahívlak később.
Az osztrákoktól hozok majd helyette valamit megint!
Ott nem ismerik azt a szót hogy rejtett hiba.
Itthon meg a full felújított gépek érdekes módon megvétel után pár üzemórával megdöglenek.
rádugrott ?
azt hogy sikerült összehozni ?
dede! az övé volt!

am lehet is hogy sokkot kaptam mikor rám ugrott Tomi!
te a kawa nem gerry v8 féle kawaszaké
ennyire tetszett mi?
vagy elvette az eszed,hogy Tomi a nyakadba ugrott
hali.igen ezeket nem raktam fel a motorra.
a lényeg hogy megérkezett.megvan még az Rm?
Nem számíttattam be,megvették a kis Yamit,még aznap elhoztam a Kawát.
hali!
ok!egyenként is eladom.postán nagy borítékba sztem befér.
Ilyenek a motoron!
Az rm-re onnan rendeltem matricaszettet ahonnan mondtad. A vulkáni hamu miatt kemény másfél hónap alatt jött meg a csomag.
Szép az új motorod. Beszámolták vagy sikerült végül eladni a 400-ast?
am nem is értem miért kértem én hogy tegyél be képet, mivel én már láttam élőben
Húú,de hülyén kezdtem megfogalmazni! :-)))
Amúgy köszi a választ Csipter!
Valaki olcsón nem tud használt de sjó állapotú vagy új idomszettet 450-es ? 2005-ös évjárat...