yz 250, 2-es 3-ast nekem is kiszikrázták aztán pár hónap után mentek a levesbe(még mielött megkérdezed, pontos munkát végeztek és a három köröm teljesen együtt fogott. A pontos szöget meg nem mondom most talán 0.8 fok volt de egy újról lett lemérve 3D optikai mikroszkóppal). Belekerültek a gyári fogaskerekek és azóta már egy év eltelt, hasonló terheléssel és semmi bajuk. aztán mindenki azt csinál amit akar, csak ezeket a szarokat tudnánk akkor nem vennénk meg..
Használtam, és nem 1xer védett már meg, ha koszos lett vagy 1 jót mociztam, bedobtam a mosogépbe és késsz is!
Nagyon fasza kis cuccos strapabíro, sehol sem szakadt a hálo, holnap lefényképezem
bocs de ez a szakmám szerszámkészitö vagyok és még nem láttam öntött fogaskereket amit hőkezelnek ezek a kerekek öntés után fogazogépen vannak megmunkálva ezért látni is az öntési felületet az ujjabakat készitik már megmunkálás utáni hőkezelésel,cementálás vagy nitridálásal amugy egy éve jakitottam igy egy kx-et és azota keményen ütik és tökéletes néha néz utánna ilyen dolgoknak is a kokecot ne keverd őssze normális ipari gépekel történő javitásal vagy szerinted a gyári alkatrészeket a mikukás hozza vagy normális szakemberek készitik látod nem ez a kokec
Ja, ez nem "kokecolás" egy kicsit? Ha már ez téma volt..
Ha leszeded a külső edzett réteget akkor cseszheted mert pár keményebb kapcsolás után ugyanúgy lekerekedik.
Igaz sok motort jelent az a 95%
valoszinü hogy a kapcsolodo körmök le rádiuszolodtak és azért dobja szét magát vagy veszel egy pár fogaskereket ami nem lessz olcso én tavaj 32000ft montak vagy a lerádiuszolodott részt minuszosan le kell sziraforgácsolni ez kb 10000ft most és jobb mint az eredeti mert pontosabb
Sziasztok!
A motoromon a hátsó lengővilla perselyt és a tengelyt kicseréltem és gáz adásakor mégis olyan, mintha valami ütné a vázat. Tudnátok segíteni, mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat!
hy all!
A segítségetek szeretném kérni!
A téma a következő:
ma vettem 1 91-es yz 250-et,nagyon bitang nagyon megy,csak az 1. sebességi fokozattal van a gebasz.
olyan mintha nem teljesen venné be a sebességet,néha elkapja és ránt 1et magán de csak pár másodpercig megy a dolog.
utána csak pörög,de nem akar menni,aztán megint elkapja,és így tovább.
a többi sebességet veszi szépen,azokkal nincs gond.
ez az 1. cross gépem,úgyh,még kicsit tanácstalan vagyok.
ha esetleg lenne ötletetek,vagy valaki járt már így és megírnátok,h ilyenkor mi a teendő azt nagyon megköszönném!
AKi nagy szaki annak lehet, hogy megéri egy nagyon olcsó, hibás motort megvenni, majd magának újraépíteni, akkor bízhat a motorjában. (csak sokszor az előzetes gányolás miatt sorra mondják majd be egymás után újabb és újabb alkatrészek az unalmast)
vagy megcsinálod magadnak vagy kiadol egy valag lóvét és még akkor sem tudod mi van belül multkor olvastam valaki irta hogy köszöni a kokecolást ö is igy járt mint én most tudom mire gondol
Nagyon fasza kis cuccos strapabíro, sehol sem szakadt a hálo, holnap lefényképezem
evs ballistic jersey bj 33
Ha leszeded a külső edzett réteget akkor cseszheted mert pár keményebb kapcsolás után ugyanúgy lekerekedik.
Igaz sok motort jelent az a 95%
Milyen állapotban van és merre?
EVS BS55-ös
13-ezré a tied
A motoromon a hátsó lengővilla perselyt és a tengelyt kicseréltem és gáz adásakor mégis olyan, mintha valami ütné a vázat. Tudnátok segíteni, mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat!
A segítségetek szeretném kérni!
A téma a következő:
ma vettem 1 91-es yz 250-et,nagyon bitang nagyon megy,csak az 1. sebességi fokozattal van a gebasz.
olyan mintha nem teljesen venné be a sebességet,néha elkapja és ránt 1et magán de csak pár másodpercig megy a dolog.
utána csak pörög,de nem akar menni,aztán megint elkapja,és így tovább.
a többi sebességet veszi szépen,azokkal nincs gond.
ez az 1. cross gépem,úgyh,még kicsit tanácstalan vagyok.
ha esetleg lenne ötletetek,vagy valaki járt már így és megírnátok,h ilyenkor mi a teendő azt nagyon megköszönném!
főtengő, veztengely,
sok sikert a javításhoz! remélem nem lesz gond vele miután összarktad!
Együtt érzünk veled!
na háj
Remélem voltatok kint a 7 végén! szép időnk volt!
Na minden jót!
www.prox.hu
www.robogotuning.hu