Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen, ha nem találok kereslek ( jaha lefényképeztem a tárcsát előrébb megtalálod 3 kép 108 oldal, és már lecsiszoltam a fékpofákat is azóta a hétvégén kiderül mi lesz )
Könyvem csak pízé van,várjál egy kicsit,hátha lök valaki linket.Nekem csak olyanok vannak amilyenek a neten sehol nincsenek de részletesebb a gyárinál,képesek,nem rajzosak:A-Z-ig és van,hogy egy könyvben több évjárat.Csak ilyenekkel tudok szolgálni,ha nem találsz ,keress meg
Szasz

Csika tudsz nekem 99' yzf400-hoz manuált v linket
előre is köszike
Leveszed a lánckereket,letakarítod az ha szerencséd van rajta van.Te most direkt csinálod a hülyét? Vagy egyszerűen lusta vagy?
egyéb alternatíva?
Szia(sztok)Kiveszed és megméred ennyi
de ha jóllátom neked is ebbe az intervallumba esik az YZ-d. Véletlen nemtudod a már említett szimering méretét?
Nitro MX410 Legjobb ajánlatért eladó! L-es méretű.Kb 5x volt rajtam és ennek megfelelő állapotú! toroklacko1@freemail.hu
Biztos :D 94-01 kategoriába van
Biztos hogy 2001es az az YZ?
Szeva, első kereket nem nehéz kivenni (5perc ki-be rakni , vagy még annyi se)

Amúgy köszönöm a Service-Manual-okat , de nemtalálom azt amit keresek. (2001es yamaha yz 125 höz, az első lánckerék felőli szimering méretét keresem )
A mondanivalómból kimaradt a lényeg, miszerint akkora hó van, hogy amiatt nem lesz még motorozás egy darabig.
Sebaj, bízom benne, hogy ahogy múlnak a hetek, úgy fog egyre hamarabb, egyre erősebb meleg jönni.
Boldog ünnepet! (karácsony, tudjátok).
Titokban már reménykedtem, hogy a hosszú hétvégén végre kicsit kivihetem a motort.
Mondjuk most a defekt miatt úgyse lenne erre lehetőség.
Utoljára a pedálos kismotorom kerekét vettem ki.

Mennyire nagy meló egy első kerék csere?
Bár ha a végén még belsőt is vennem kell, akkor megnyúlik kissé a folyamat biztos.
Itt is van manual, a gyár, eredeti, ingyenes: http://www.yamaha-motor-europe...
szeva! Van egy jó link, amin általában minden Yamaha típushoz találsz service manualt. Ittvan a te motorodhoz való:
http://ymenvom.nl/manuals/M5MV...
Gery hol érhetlek el, ha kellene valami?
Kíváncsi lennék a te áraidra is.
Sisak és csizma kellene legolcsóbban.
kiválasztottam egy troy-lee szettet (amit nemrég én is hoztam egy srácnak), megnéztem az árát és ki is léptem....szóval lehet hogy jóó

ment a válasz
Máris van egy defektes első kerekem. (100 métert mentem az új motorommal egy hét alatt)
Pedig láthatóan szinte új a külső, szöget, vagy ilyesmit nem látok benne. (nem is mehet bele könnyen a bütykök miatt szerintem).
Azóta utánanéztem, tényleg sajnos más egy efféle biciklis sisak.
Innentől kezdve megint ugyanott vagyok, ha külföldről kell bármit is hoznom, mert ebből a boltból megint nem tudom le egy kalap alatt az egész felszerelést.
Nyugi elötte téged is felkereslek
És aki nyer az nyer
Ment a mail
Hát ja ez tényleg nem az olcsóbbik fajta
cserébe krva drágák a cuccok
134-ezerHángerián foritn!
Elökertültél?
Magyar forintra átszámolva mennyibe kerülhet egy ilyen sisak mint ami a képen van? mert ez kibaszott jól néz ki