Köszi szépen, ha nem találok kereslek ( jaha lefényképeztem a tárcsát előrébb megtalálod 3 kép 108 oldal, és már lecsiszoltam a fékpofákat is azóta a hétvégén kiderül mi lesz )
Könyvem csak pízé van,várjál egy kicsit,hátha lök valaki linket.Nekem csak olyanok vannak amilyenek a neten sehol nincsenek de részletesebb a gyárinál,képesek,nem rajzosak:A-Z-ig és van,hogy egy könyvben több évjárat.Csak ilyenekkel tudok szolgálni,ha nem találsz ,keress meg
A mondanivalómból kimaradt a lényeg, miszerint akkora hó van, hogy amiatt nem lesz még motorozás egy darabig.
Sebaj, bízom benne, hogy ahogy múlnak a hetek, úgy fog egyre hamarabb, egyre erősebb meleg jönni.
Boldog ünnepet! (karácsony, tudjátok).
Titokban már reménykedtem, hogy a hosszú hétvégén végre kicsit kivihetem a motort.
Mondjuk most a defekt miatt úgyse lenne erre lehetőség.
Utoljára a pedálos kismotorom kerekét vettem ki.
Mennyire nagy meló egy első kerék csere?
Bár ha a végén még belsőt is vennem kell, akkor megnyúlik kissé a folyamat biztos.
Máris van egy defektes első kerekem. (100 métert mentem az új motorommal egy hét alatt)
Pedig láthatóan szinte új a külső, szöget, vagy ilyesmit nem látok benne. (nem is mehet bele könnyen a bütykök miatt szerintem).
Azóta utánanéztem, tényleg sajnos más egy efféle biciklis sisak.
Innentől kezdve megint ugyanott vagyok, ha külföldről kell bármit is hoznom, mert ebből a boltból megint nem tudom le egy kalap alatt az egész felszerelést.
Csika tudsz nekem 99' yzf400-hoz manuált v linket
előre is köszike
Amúgy köszönöm a Service-Manual-okat , de nemtalálom azt amit keresek. (2001es yamaha yz 125 höz, az első lánckerék felőli szimering méretét keresem )
Sebaj, bízom benne, hogy ahogy múlnak a hetek, úgy fog egyre hamarabb, egyre erősebb meleg jönni.
Titokban már reménykedtem, hogy a hosszú hétvégén végre kicsit kivihetem a motort.
Mondjuk most a defekt miatt úgyse lenne erre lehetőség.
Utoljára a pedálos kismotorom kerekét vettem ki.
Mennyire nagy meló egy első kerék csere?
Bár ha a végén még belsőt is vennem kell, akkor megnyúlik kissé a folyamat biztos.
http://ymenvom.nl/manuals/M5MV...
Kíváncsi lennék a te áraidra is.
Sisak és csizma kellene legolcsóbban.
ment a válasz
Pedig láthatóan szinte új a külső, szöget, vagy ilyesmit nem látok benne. (nem is mehet bele könnyen a bütykök miatt szerintem).
Innentől kezdve megint ugyanott vagyok, ha külföldről kell bármit is hoznom, mert ebből a boltból megint nem tudom le egy kalap alatt az egész felszerelést.
És aki nyer az nyer
Ment a mail