Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem érdemes downhill bukóba motorozni,mert sokkal sokkal gynegébb a szerkezete...lyukacsos...nem is teli bukó
hagyd a francba
Kukucs!
legyen 60 azt 10 a tied
de az 50000
Linket?Van az adatlapomon 1500 ft-ért megveheted,netről nem letölthetős,gyárinál jobb Lehet van gyárim is
linket mert így nemértem
1500 clymer könyyyvvO22]
Sziasztok!
Örülnék ha segítenétek! 2001-es Yamaha YZ 125 höz kéne nekem robbantott rajz (Service Manual , gyári kiskönyv) digitalizálva.

Köszönöm előre is
Szerintem megrendelem a cuccot akkor, 3 hét masszív netes keresés után nem találtam ennél olcsóbb helyet.
Bár a sisakokat még tisztáznom kell, hogy lesz-e jó árban, ami motoros.
Egyébként lehet köztük különbség?
Ha formában nincs eltérés, mint ahogy pár downhill sisak láthatóan biciklire készült, akkor mehet krosszmotoros felhasználásra is, nem?
az ultra mega giga brutál kurva jó
ennek most ugy örülök
el kell mentenem az oldalt
Nyáron beemelet majd 1 thor szettet
Ingyenes Magyarországra, mielőtt megrendeled, majd le lesz listázva, hogy mi mennyi, azt ha megrendeled, akkor küldik mailben is a végleges számlát.
Amúgy meg az oldalon ki is írják a cuccoknál:
"Postage to Hungary on this item is FREE
45400 HUF feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítás (kivétel a kerékpárokra)"
És Kis hazánkba is ingyenes, vagy csak angliába?
NEm tudok angolul, csak nehogy meg lepödj
Nemigaziiiiii Kúrvák vére follyon patakokba
Szerintem a 2.-ik mindig meg nevettet
nem 100as az ember
vagy csak nagyon fanatikus
kííp róóólin róóóólin róóólin
£162.98.

Ennyi lenne kiszállítással (igyenes), mindennel együtt egy Thor csizma és egy SixSixOne sisak a www.chainreactioncycles.com oldalról.

Megvehetem, megbízhatóak? Ennyiből sehonnan máshonnan nem hozok ki jóformán még egy csizmát sem, főleg nem Thort.
A szöveg a lényeg
katt
hebot amit kaptam,annak most nyáron lesz a 2. éve
és kb semmi baja
1,5 év
nekem boxer volt..vagyis mondjuk még meg van...de már nem nagyon lehet használni
az oldala ki van hasadva..és nincs középen talpa
1,5 alatt kb

aktuális, egyben örök kedvenc
link
Ja, az bicajos sisak.
Ezek a motorra valók: http://www.chainreactioncycles...
Szállítás 15 font
Ez biciklis sisak 100%-ék
http://www.aunergyor.hu/
Csimma, sipka akcijók