Nem lesz itt semmi baj, nem olyan ember vagyok, aki szétvágja a holmijait.
(mikor kb. 5 évvel ezelőtt robogótuningra adtam a fejem, arról is le akart beszélni mindneki, mondván, hogy vége a megbízható motoromnak, most majd szervízelhetem drága alkatrészekkel rendszeresen. Nem lassan jártam vele, de a legjobb olajokkal és 98 és a fölötti benzinekkel tankolva 5 év alatt semmi baja nem volt és semmit nem vesztett erejéből)
Mit gondoltok, hány kg személyszállításig van jótállás a futóműre?
(csak mert feleségem tesója már nagyon készül, hogy elvigyem egy körre és ketten együtt már beleugrunk a 180 kg-be).
Nem akarom, hogy az első próbakörön megroppantsak valamit a motoron.
Egy fél méterre ma végre ki tudtam vinni a bébim.
El sem tudom mondani, mekkora öröm é' boldogság ez nekem!
(két hete lesz, hogy megvan, eddig még 2-nél magasabb fokozatba nem pakoltam fel, így tötyörgök vele-fel le a parkolóban)
hello! olyan kérdésem lenne h egy YZ inger motorrol miért nem tudtam levenni az uszoházat? nem csak a 4 csavar tartja? esetleg egy rajz valakinek? köszi...
Hali! Haverom vett egy 450-es yzf-et! 2005-ös és szalon állapotú! De viszont van vele egy olyan gond hogy alapjáraton hullámzik a gép! Ez mitöl lehet? Mondom full gyári az egész nagyon minimális üzemórával! Vétel után egyszerre át lett nézve: Szelephézag, gyertya, karburátor kipucolva! Sajnos a hiba nemszünt meg! Valaki tapasztalt már ilyet, vagy van valami ötlete hogy mitöl lehet?
Pénteken egész nap róka kómával spanoltam
aztán nagyon kivette az életkedvemet, meg kibaszott nagy szél van
Spanom se akart le jönni, tehát nem
De mondtam ha megyek írok,
(mikor kb. 5 évvel ezelőtt robogótuningra adtam a fejem, arról is le akart beszélni mindneki, mondván, hogy vége a megbízható motoromnak, most majd szervízelhetem drága alkatrészekkel rendszeresen. Nem lassan jártam vele, de a legjobb olajokkal és 98 és a fölötti benzinekkel tankolva 5 év alatt semmi baja nem volt és semmit nem vesztett erejéből)
Nincs valakinek véletlenül?
(csak mert feleségem tesója már nagyon készül, hogy elvigyem egy körre és ketten együtt már beleugrunk a 180 kg-be).
Nem akarom, hogy az első próbakörön megroppantsak valamit a motoron.
kop kop
Legalább sokáig jó lesz
El sem tudom mondani, mekkora öröm é' boldogság ez nekem!
(két hete lesz, hogy megvan, eddig még 2-nél magasabb fokozatba nem pakoltam fel, így tötyörgök vele-fel le a parkolóban)
Vegyél rá 1 üzemóra mérőt, ami méri a fordulatot
1900-2100 ig jó elvileg
Na megyek lemosom a gípet, aztán menni kő ganyézni
aztán nagyon kivette az életkedvemet, meg kibaszott nagy szél van
Spanom se akart le jönni, tehát nem
De mondtam ha megyek írok,