Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. nem akarok beleszólni, de akk miért vetted meg ha nem jó?
sziasztok tudna valaki segiteni tegnap vettem egy yz400-ast ma szétszedtem és teljes káosz minden szar kellene főtengely dugo komplett vizpumpa,fedélel tömszelence váltoba fogaskerék ha valaki tud segiteni kérem segitsen molnart80@gmail.com a cimem
akkor az a legegyszerübb elmész egy papír írószer boltba ott lehet kapni öntapados matricát veszel a fehéret ráragasztod a rajtszámra pengével körbevágod utánna amit akarsz ráírni fogod a matricát a hátuljára rányomtatod a negatívot és kivágod ennyi az egész egy javaslat papíron kisérletezz mert az olcsobb! én A/4 -es re kivágtam a matricát úgy csináltam még egy jó tanács ha lézer nyomtatóval nyomtatsz akkor csak 1 lapot nyomtass majd kis idő múlva másikat mert felmelegszik és beráncolja a foliát
Értem, akkor kétrétegű vágott matricával kéne próbálkoznom.

Nekem egyébként még szám, meg felirat sem kell rá, nem műmájerkodni akarok, csak a motor tömör kék elejét akarom egy kis fehérrel feldobni.
Nekem akár sima fehér öntapadós matrica is megfelel, eredetileg fehér rajtszámtáblát akartam venni, de gondoltam egy matrica sokkal olcsóbb.
Gratula a supermotohoz, gyönyörű lesz!
Szia(sztok)Az a felni áááálattt
Hamarosan készen lesz.
És amiből kiindult....
Nem is tudom, melyikre fog jobban hasonlítani... yz/wr
az én rajtszámom ilyen
dekoros meg csinálja neked leragasztja fehérel a többit meg kivágja feketéből és körbe ragasztja de a 222 rajtszámost sem csinálják olcson mert az nyomtatva van az is van vagy 4000 ft de a második az 1-2 ezerből ki tudod hozni dekorossal
Effélét nem tud valaki? (nem csicsának kell, csak a kék táblát akarom kicsit feldobni fehér színnel. A gyári szettel az a baj, hogy két oldali rajtszámhátteret is tartalmaz, az meg nem ér meg nekem 4e forintot, amit a Fehér Yamaha kér érte.
Azt nem érdemes. 0,04 mm az illesztés ahogy már írtam neked, és 0,1 mm a kopáshatár.
55.00 as a hengerem és 54.50 es dugó az jó bele?
Mert másmilyet nem találtam
meg még annyi lenne, hogy tömítésgarnitúrát szeretnék az yz hez 1999 es
1999 és nikocilos
Milyen évjáratú a motorod, és nicasilos, vagy fúrható hengerrel van?
szevasztok.
54.95 ös dugattyút keresek.
Jó minőségűt és újat.
Aki tud "olcsón" az írjon légyszíves.
Köszi előre is hello
a 10w30 és 10w 40 tökéletes bele ezt is ajánlja a gyártó
Köszönöm szépen!
én 10W60-at használok a 400-ba,de a gépkönyvben meglátod,hogy szinte akármelyiket beleteheted
'98-as évjárat.(Vicces,hogy van fent a neten egy-két hirdetés 400-asról2000-es meg 2001-es évjáratúnak írva. Ezt 98-99-ben gyártották)
Na nem is ez a lényeg.Mindene teljesen rendben van,mondhatni teljes felújításon esett át,költségmentes állapotban van.Tudom hogy nagy szavak ezek,de erről tényleg elmondható szerintem...
Ha érdekel itt a hirdetés itt megtudsz sokmindent és megtalálod a számomat is,ha úgy gondolod/gondolja valaki.
Helló!
Mit kell tudni a motor-ról?
Milyen évjárat?
Amerikaiak 10w40-et ajánlanak... függően a környezeti hőmérséklettől persze.
Melyik olajat 250F-be?

10w40
10w50
10w60
15w50...?

Előző tulaj azt mondja mobil1-et használt.