sziasztok tudna valaki segiteni tegnap vettem egy yz400-ast ma szétszedtem és teljes káosz minden szar kellene főtengely dugo komplett vizpumpa,fedélel tömszelence váltoba fogaskerék ha valaki tud segiteni kérem segitsen molnart80@gmail.com a cimem
akkor az a legegyszerübb elmész egy papír írószer boltba ott lehet kapni öntapados matricát veszel a fehéret ráragasztod a rajtszámra pengével körbevágod utánna amit akarsz ráírni fogod a matricát a hátuljára rányomtatod a negatívot és kivágod ennyi az egész egy javaslat papíron kisérletezz mert az olcsobb! én A/4 -es re kivágtam a matricát úgy csináltam még egy jó tanács ha lézer nyomtatóval nyomtatsz akkor csak 1 lapot nyomtass majd kis idő múlva másikat mert felmelegszik és beráncolja a foliát
Értem, akkor kétrétegű vágott matricával kéne próbálkoznom.
Nekem egyébként még szám, meg felirat sem kell rá, nem műmájerkodni akarok, csak a motor tömör kék elejét akarom egy kis fehérrel feldobni.
Nekem akár sima fehér öntapadós matrica is megfelel, eredetileg fehér rajtszámtáblát akartam venni, de gondoltam egy matrica sokkal olcsóbb.
dekoros meg csinálja neked leragasztja fehérel a többit meg kivágja feketéből és körbe ragasztja de a 222 rajtszámost sem csinálják olcson mert az nyomtatva van az is van vagy 4000 ft de a második az 1-2 ezerből ki tudod hozni dekorossal
Effélét nem tud valaki? (nem csicsának kell, csak a kék táblát akarom kicsit feldobni fehér színnel. A gyári szettel az a baj, hogy két oldali rajtszámhátteret is tartalmaz, az meg nem ér meg nekem 4e forintot, amit a Fehér Yamaha kér érte.
'98-as évjárat.(Vicces,hogy van fent a neten egy-két hirdetés 400-asról2000-es meg 2001-es évjáratúnak írva. Ezt 98-99-ben gyártották)
Na nem is ez a lényeg.Mindene teljesen rendben van,mondhatni teljes felújításon esett át,költségmentes állapotban van.Tudom hogy nagy szavak ezek,de erről tényleg elmondható szerintem... Ha érdekel itt a hirdetés itt megtudsz sokmindent és megtalálod a számomat is,ha úgy gondolod/gondolja valaki.
Nekem egyébként még szám, meg felirat sem kell rá, nem műmájerkodni akarok, csak a motor tömör kék elejét akarom egy kis fehérrel feldobni.
Nekem akár sima fehér öntapadós matrica is megfelel, eredetileg fehér rajtszámtáblát akartam venni, de gondoltam egy matrica sokkal olcsóbb.
És amiből kiindult....
Mert másmilyet nem találtam
54.95 ös dugattyút keresek.
Jó minőségűt és újat.
Aki tud "olcsón" az írjon légyszíves.
Köszi előre is hello
Na nem is ez a lényeg.Mindene teljesen rendben van,mondhatni teljes felújításon esett át,költségmentes állapotban van.Tudom hogy nagy szavak ezek,de erről tényleg elmondható szerintem...
Ha érdekel itt a hirdetés itt megtudsz sokmindent és megtalálod a számomat is,ha úgy gondolod/gondolja valaki.
Mit kell tudni a motor-ról?
Milyen évjárat?
10w40
10w50
10w60
15w50...?
Előző tulaj azt mondja mobil1-et használt.