Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp akartam ajánlani a Long Way sorozatot, én is most találtam rá:
Ewan McGregor és színésztársa körbejárta a világot ilyen GS BMW-kkel, az ő kalandjaikat mutatja be a tizen körüli részes sorozat.

(már 3 évada is van, Egyik London-New York, második talán 2006-ból London- Fokváros, a harmadik pedig Észak-Dél Amerika közötti motoros túráról)

Nem divatmotoros a két csávó az tény!
Sziasztok!

Nekem megvan a Long Way Round és a Long Way Down magyar szinkronnal DVD-n. Akit érdekel írjon erre a címre: nemeth-david@freemail.hu

Üdv.: Németh Dávid
nem is sok
Mikori a géped? 93-ig, ha jól emlékszem 56,0 ak voltak a dugók, 94-től 54,0 ak. Amúgy tényleg ~0,04 mm-el kéne kisebb bele.
Eladó, 250 ezer ft. VB-s teleszkópok,nem holmi széria gagyik
Így van
A telóit meg én csinátam,biztos,hogy jók
Köszi!
Szevasztok.
Multkor elszállt a dugó a motorban.
Nos most 55.00 as a hengerem és a szerelő valami ilyet mondott hogy 49.95 ös dugó kell bele.
Nos szerintem ez lehetetlen mivel 54.xx es kellene bele (szerintem)
Választ előre is köszi.
Még annyit hogyha valaki tud olcsón jó dugattyút (lehetőleg teflonosat és újat) és tömítésszettet. Aki ezek közül tud valamit kérem írjon a: kovacsmartin14@freemail.hu e-mail címen. Köszönöm előre is
Ez néző pont kérdése ujj tulajnak nem lenne az . .
én is fiatalabb kurvát akarok
Szerkezetileg teljesen jó,de elég nekem a 250.
tetszik...csak régi
Ez nem nyeri el valaki tetszését?
Eladó!
még csak erő se kell a széthuzásához, nézd meg kicsit jobban hogy van ott, nem tul bonyolult
senki sem mondta
Nem csúnya:
Csakis szerelő ismerősön keresztül.
Reggelt.Te hogy tuningoltál eddig robogót,ha 1 rajtszám idom elbánik veled Nem bántásból
Köszönöm szépen!

Az universalmotoron néztem eddig csak, de 5 ezres ár rémlik.

Ami most fent van nekem, a felső része amolyan kábelkötelegő-féleséggel fogja a kormányt.
Azt csak levágni lehet, vagy erővel szét lehet úgy húzni, hogy esetleg még vissza lehessen tenni?
Ha jól látom ezen kívül csak a sárvédő aljáról fogja két csavar a táblát.
parilla.hu innen tudsz rendelni vagy 2300ft-tól 3000ft-ig vannak plusz posta vagy universalmotor.hu itt is biztos hogy van
Nincs valakinek elfekvőben egy fehér színű rajtszámtábla előre? ('03-05)

Próbáljam esetleg fehér matricával leragasztani a kék műanyagot?
Meglátjuk.

Tegnap borsodban szakadt a hó, ma meg szikrázó napsütés.
Lassan tényleg be kell rendelnem a felszerelést...
Hétvégére mondja a jó időt lehet menni motorozni :)
1 hét nekem elég, voltam már kint 2xer is