Épp akartam ajánlani a Long Way sorozatot, én is most találtam rá:
Ewan McGregor és színésztársa körbejárta a világot ilyen GS BMW-kkel, az ő kalandjaikat mutatja be a tizen körüli részes sorozat.
(már 3 évada is van, Egyik London-New York, második talán 2006-ból London- Fokváros, a harmadik pedig Észak-Dél Amerika közötti motoros túráról)
Szevasztok.
Multkor elszállt a dugó a motorban.
Nos most 55.00 as a hengerem és a szerelő valami ilyet mondott hogy 49.95 ös dugó kell bele.
Nos szerintem ez lehetetlen mivel 54.xx es kellene bele (szerintem)
Választ előre is köszi.
Még annyit hogyha valaki tud olcsón jó dugattyút (lehetőleg teflonosat és újat) és tömítésszettet. Aki ezek közül tud valamit kérem írjon a: kovacsmartin14@freemail.hu e-mail címen. Köszönöm előre is
Az universalmotoron néztem eddig csak, de 5 ezres ár rémlik.
Ami most fent van nekem, a felső része amolyan kábelkötelegő-féleséggel fogja a kormányt.
Azt csak levágni lehet, vagy erővel szét lehet úgy húzni, hogy esetleg még vissza lehessen tenni?
Ha jól látom ezen kívül csak a sárvédő aljáról fogja két csavar a táblát.
Ewan McGregor és színésztársa körbejárta a világot ilyen GS BMW-kkel, az ő kalandjaikat mutatja be a tizen körüli részes sorozat.
(már 3 évada is van, Egyik London-New York, második talán 2006-ból London- Fokváros, a harmadik pedig Észak-Dél Amerika közötti motoros túráról)
Nem divatmotoros a két csávó az tény!